Oldřich Navrátil zanevřel na syna: Chce mít klid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Oldřich Navrátil zanevřel na syna: Chce mít klid!

Oldřich Navrátil
Oldřich Navrátil (FTV Prima)

Herec Oldřich Navrátil (66), který se stal hvězdou seriálu Krejzovi, dlouhá léta tajil svého nemanželského syna Milana. Ačkoliv na něj platil alimenty, osobně se s ním setkat nechtěl a dodnes se k synovi vůbec nehlásí.

Nechtěl, aby o něm veřejnost věděla, proto jen tiše platil alimenty a doufal, že jeho nemanželský syn se o něj nikdy nebude zajímat. Jenže jeho syn se ho snažil kontaktovat, dokonce za otcem přišel na jedno jeho představení.

Jejich první setkání však pro Milana nedopadlo dobře. K synovi se otočil zády a jednoduše odešel. „Nepatří do mojí rodiny. Ale alimenty jsem samozřejmě poctivě platil. Tím to ovšem pro mne skončilo,“ svěřil se Navrátil.

Zatímco Navrátil jakékoliv sblížení se synem odmítá, Milan je z jeho reakce zklamaný. „Mrzí mě, že se ke mně Oldřich nikdy nehlásil,“ řekl Milan týdeníku Moje šťastná hvězda. Milan se o slavném otci dozvěděl, když mu bylo zhruba deset let. Během dětství ho velmi postrádal a potřeboval ho v době, kdy onemocněl zákeřnou rakovinou.

Na video s Oldřichem Navrátilem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
10. 3. 2019 • 20:26

To bylo od toho syna fakt sprostý. A tahle čerstvá informace má pomoct Navrátilovi k sympatiím veřejnosti, když je teď hvězdou seriálu nebo ho má spíš poškodit? Nebo je vůbec rád, že se o něm píše?

mazd
10. 3. 2019 • 16:57

Líbí se mi, že teto žhavý drb koluje bulvárem už několik let. Aha jde ke dnu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.