Seriál Krejzovi: Setkání nebožtíků z Ordinace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seriál Krejzovi: Setkání nebožtíků z Ordinace

Velké setkání nebožtíků Cibulkové a Šťastného.
Velké setkání nebožtíků Cibulkové a Šťastného. (Foto: Monika Navrátilová a TV Nova, Jan Tůma, archiv)

Smrt v jednom seriálu = naděje na zmrtvýchvstání v druhém! To je případ Kláry Cibulkové (43), která se stane novou hvězdou Krejzových. V Ordinaci v růžové zahradě zemřela jako lékařka, teď je z ní veterinářka. Podobný scénář se opakoval i u druhého nebožtíka z Kamenice Jana Šťastného (53).

Z lékařky Andrey Hanákové, která v seriálu TV Nova před rokem podlehla následkům střelného zranění, je na TV Prima ředitelka krajské veterinární správy Livie a nadřízená zenulého primáře Frynty z Ordinace Šťastného. Ten v Krejzových hraje veterináře Petra Vymeše. V Ordinaci se sice nepotkali, zato v teď si to podle všeho vynahradí.


„Livie hned při prvním setkání narazí na Petra, je také sestrou ženy, kterou mu neustále dohazuje jeho matka. Zároveň nastoupí jako nová veterinářka z krajské správy, a najednou tihle dva najdou společnou řeč,“ poodhaluje svoji úlohu herečka, která přiznává, že když k ní nabídka na natáčení přišla, váhala. Prvně se dokonce na několik dílů podívala. „Role nebude tak výrazná a poté, co jsem odešla z jiného seriálu, tak se mi do dalšího moc nechtělo, to přiznávám. Nakonec však zvítězilo pragmatické rozhodnutí, a hlavně to, že to nebude časově náročná role, takže půjde skloubit s ostatní prací, kterou mám,“ přiznala Cibulková.


Moc dobře věděla, že všechno, co se jako lékařka kamenické nemocnice naučila, jí k ničemu nebude. Jako zvířecí doktor se musela všechno učit od začátku. „Zatím je to na úrovni injekcí a víc má Livie papírování než operací,“ řekla Cibulková.

Zvířat se nebojí
„Hodně času trávíme u koní a to mě moc baví. Jsem velká milovnice koní a psů,“ prozradila Cibulková, která se naštěstí nebojí setkání s žádným zvířetem. „Vůči šelmám mám sice respekt, ale do tygří klece jsem už taky vlezla. Samozřejmě s dozorem,“ dodala herečka, která se divákům v nové roli představí už ve čtvrtek večer.

Uvidíte zítra na Primě

Zmrtvýchvstání
Šťastný je v Krejzových od samého začátku. Cibulková se na Primě objeví poprvé ve čtvrtek.

Úmrtí
Květen 2018
Postřelení
Doktorka Hanáková trpěla nevyléčitelnou nemocí a zemřela náhle po tom, co ji postřelili. A to zasáhlo samotnou Cibulkovou. „Při scénách s jejím umíráním a marným oživováním, byla na place nepopsatelná napjatá atmosféra. Všichni měli slzy na krajíčku, i když každý věděl, že jde jen o natáčení,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

Srpen 2012
Rakovina
Primáře Fryntu hrál Šťastný dlouhých pět let. Nakonec ale v seriálu zemřel na karcinom plic. „Mé postavě byla napsána nějaká diagnóza a bylo v plánu, že se s tou nemocí bude dál pracovat,“ řekl herec. „Jenže až ve chvíli, kdy už bylo všechno v pohybu, se zjistilo, že tahle konkrétní diagnóza se rozhodně nedá přežít. Tudíž Frynta zemřel tak trochu zbytečně,“ dodal Šťastný.

Ordinace se loučí s největší hrdinkou seriálu. Andrea Hanáková umírá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.