Hvězdy televizních seriálů Krejzovi a Modrý kód: Kvůli rakovině hráli fotbal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdy televizních seriálů Krejzovi a Modrý kód: Kvůli rakovině hráli fotbal!

Nevyspalý Leoš Noha se napřed honil po trávníku...
Nevyspalý Leoš Noha se napřed honil po trávníku... (Foto FTV Prima)

vězdy seriálů Krejzovi a Modrý kód uspořádaly na Mělnicku akci na podporu lidí po rakovině tlustého střeva. Fotbalový nadšenec Leoš Noha oslavil po zápase na jevišti 51. narozeniny. 

Seriálový Simon toho přitom předtím moc nenaspal. „Vrátil jsem se v jednu ráno ze zájezdu. Takže jsem ani ještě nic neslavil. Nestíhám. Tady jsem hlavně proto, že tahle práce má smysl a má smysl i tím sportem pomáhat,“ svěřil deníku Aha! herec. Od organizátorů dobročinné akce dostal velký dort s vlastní podobiznou a nesobecky se podělil s ostatními.


Jeho kolegyně Kristýna Frejová (47) a Kristýna Kociánová (34) zase prodávaly lístky do bohaté tomboly. Na tu přispěly všechny známé seriálové tváře. „Přinesli jsme různé osobní předměty, ale i věci, které s námi hrají, a třeba i kostýmy,“ prozradil Martin Zounar (51). Další hvězdy, jako např. Sabina Laurinová (47) neboli Mery, návštěvníkům zazpívaly.
Vybraná suma je úctyhodná. Osobnosti vybraly přes 80 tisíc korun.

Krejzovi: Zounar nadbíhal ovcím i Tomicové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.