Sexy Alice Bendová jako učitelka tantry v seriálu Krejzovi: Už se nechci svlékat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy Alice Bendová jako učitelka tantry v seriálu Krejzovi: Už se nechci svlékat!

Alice Bendová.
Alice Bendová. (Profimedia)

Odhalování před kamerou má Alice Bendová (45) už dost. Proto když kývla na roli tantrické masérky v seriálu Krejzových, první, co ji zajímalo, bylo, jestli se nebude muset svlékat. 

Rituální tantrickou masáž, která má uvolňovat sexuální energii, ale herečka na vlastní kůži nikdy nevyzkoušela. „Na masáže chodím, ale na tantrickou tedy určitě ne,“ přiznala představitelka masérky Estrelly s tím, že když k ní nabídka na tuto roli přišla, nejdřív se podívala na internet, aby se ujistila, o co půjde.



Oddechla si

„Samozřejmě jsem si zjistila, jestli to sárí zakrývá celou postavu. Když jsem zjistila, že ano, ulevilo se mi. Oddychla jsem si, že po mně nikdo nechtěl, abych se svlékala,“ prozradila Alice, která dřív neměla se svlékáním a milostnými scénámi velký problém.

Je na to pyšná

„Vždycky jsem to brala jako součást role a věděla jsem, proč jsem obsazovaná právě do takových rolí, kde se prostě mám ukázat. Ať je to, jak je to, tak jsem na to pyšná, protože jsem byla pěkná holka a myslím si, že to k tomu patřilo, že to je v pořádku,“ svěřila sexy kráska, která už se ale do odvážných scén nežene.

Mám dvě děti, ale...
„Nevím, jaká by situace byla teď, kdyby mi odvážnou roli někdo nabídl, jak bych se k tomu postavila. Přece jen už mám dvě děti a je mi, kolik mi je. Tak úplně nevím, ale je to o tom, jaká to role je. Když by byla dobrá a krásně by to tam zapadalo, tak proč ne,“ dodala Bendová.

Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
15. 3. 2019 • 15:22

Jen se toho svlékání, Alice, nezříkej. My se rádi podíváme.

vigela
15. 3. 2019 • 07:08

To mě těší. Já ji nemusím ani oblecenou.

Helic
15. 3. 2019 • 06:30

No to bude nejlepší, paní Rypatá .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.