Nechutné odhalení Bendové: SEX VE VÝKALECH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nechutné odhalení Bendové: SEX VE VÝKALECH

Alice Bendová
Alice Bendová (Foto Aha! – Dana Kolářová, Instagram, ara)

Velmi otevřeně promluvila o svých sexuálních scénách, které doteď natočila! Jednu si Alice Bendová (45) střihla ve fi lmu Sametoví vrazi, druhou ve snímku Kajínek. Obě natáčení si herečka podle svých slov užila, i když je vždy provázely určité strasti.

Režiséři, kteří doposud Alici obsazovali, se toho nebáli. V roce 2005 ji nechali podle scénáře souložit ve snímku Sametoví vrazi. „S Michalem Dlouhým jsme točili na půdě, která byla celá pokálená holubím trusem. Nahota nenahota, museli jsme v tom prostředí pracovat. A ten trus mi hodně vadil,“ zavzpomínala Bendová. O pět let později ji měla při sexu ve filmu Kajínek nahradit dublérka. Stejně tak představitele dvojnásobného vraha, kterého ztvárnil Konstantin Lavroněnko (57).

„Tu svoji scénu mám ráda! Vůbec nechápu, jak to natočili. My jsme měli dubléry, ale to nebylo ono, nešlo jim to, takže jsme to natočili sami. Ani jeden jsme do toho nechtěli, a pak jsme do toho šli. Prostě jsme to udělali lépe,“ dodala na Frekvenci 1 Alice s tím, že milostné scény neodmítá, protože do filmů patří. „Když člověk točí erotické scény, jde doslova s kůží na trh. Není to úplně příjemný, ale vždycky si řeknu: Vždyť to tam patří, já jsem s tím souhlasila, tak co tady dělám za scény!“ objasnila herečka.

 Video s Bendovou naleznete zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.