Nahá Alice Bendová: Sex s Dejdarem v poutech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nahá Alice Bendová: Sex s Dejdarem v poutech!

Alice se opět rozjela.
Alice se opět rozjela. (Foto Aha! – Martin Hykl, TV Nova, ara)

Nemá se za co stydět a režiséři toho rádi využívají. Hned první natáčecí den nového seriálu Kameňák tak Alici Bendovou (45) »přikovali« do postele. Bez podprsenky se musela mazlit a líbat s Martinem Dejdarem (53). 

Pouta a tygrovaný nátělník. Na natáčení seriálové komedie štáb Alici vybavil zajímavými rekvizitami. Na pokyn režiséra Jána Nováka (52) totiž celý den téměř nevylezla z postele, kde s ní dováděl právě Dejdar. „Postelových scén jsme měli fakt hodně, někdy z těch situací vylezly takové věci, že jsem si říkala, to se snad ani nemůže odvysílat!“ smála se herečka potutelně. Kolega jí naštěstí její vnady osahával jen přes nátělník. Jenže setsakra tenký... „Ne že bych se před ním styděla, ale je to komediální seriál,takže ani to nebylo žádoucí se svlíkat,“ okomentovala Bendová pro Aha! peprné scény.

Prsa v hlavní roli

S nahotou neměla dnes dvojnásobná matka nikdy problém. Svá ňadra v jejich plné kráse předvedla už v devadesátých letech Ondřeji Vetchému (56) ve filmu Báječná léta pod psa. Před Michalem Dlouhým (50) v Sametových vrazích se zase obnažila nahá kompletně. A před devíti lety si střihla jednu z nejžhavějších postelových scén v českém filmu vůbec. Při natáčení snímku Kajínek se jen v růžové sukýnce rozvášnila s ruským kolegou Konstantinem Lavroněnkem (57) na kuchyňské lince. Scény byly tak naturalistické, že připomínaly pornofilm.

Všichni se svlíkáme

Dnes už by tak odvážná nebyla. „Když mi bylo pětadvacet, bylo to jiné. Už mi to nedělá úplně dobře. A režiséři, s nimiž spolupracuji, jsou rozumní a vědí, že určité věci už není v mém věku žádoucí vidět,“ vysvětlila herečka. Obnažování před kamerou se ale zcela nezříká.

„Takovéhle scény rozhodně nevyhledávám, ale když ta role bude zajímavá nebo hezká, tak proč ne, vždyť to k tomu patří. Všichni se svlíkáme a chodíme na záchod,“ dodala Bendová se smíchem. V seriálu Kameňák se poprvé objeví tento pátek ve 20.20 hodin na Nově.

 Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
k.eirasubh...@...
21. 2. 2019 • 19:44

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

saly23
21. 2. 2019 • 11:20

Bulvár pracuje s tím,že když je v nadpisu slovo NAHÁ,tak na to čtenáři skočí i když je to lež.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.