Takhle si žije Bendová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Takhle si žije Bendová!

Bendová má na zahradě bazén, který na letošní sezonu dává dohromady.
Bendová má na zahradě bazén, který na letošní sezonu dává dohromady. (Foto TV Barrandov)

Vždy snila o velké rodině. Dům Alice Bendové (43) obývá už sedm členů. Vedle partnera Michala Topola (30), devítiletého Vašíka a šestileté Aličky bydlí herečka a moderátorka ještě se třemi psy. Pomocnice na úklid je tudíž nezbytná.

„To bydlení mi před šesti lety našla maminka a řekla mi, ať se sem nastěhuji. Je to blízko k mámě i sestře a já jsem prostě musela,“ směje se Alice. Domek si během několika let předělala k obrazu svému. „Baráček už tady stál, ale vypadal trochu jinak. Dali jsme ho dohromady, dostal novou fasádu a trochu jsme ho zateplili a předělali,“ říká moderátorka o jednopodlažní vilce kousek za Prahou.

Na údržbu obytné plochy o 170 metrech čtverečních rozhodně není sama. „Mám paní na úklid jednou týdně. To musí být, protože jinak bych se z toho asi zbláznila. A jinak uklízíme tak normálně, že vyluxujeme a trochu to tady porovnáme,“ prozrazuje velká milovnice psů. „Máme Fida a Mikyho z útulku. A pak Bigi, ta jediná má papíry,“ říká se smíchem v pořadu Můžu dál? Bendová o své smečce, která doma může cokoli a kamkoli. Její čtyřnozí miláčci se totiž mohou válet i na bílé kožené sedačce!

Na video s Bendovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
7. 5. 2017 • 05:24

Vizáží taková průměrná žena, ale má možnost investovat nemalé peníze do různého vylepšení.... ale co se nedá operativně odstranit je její chování, mluva, gesta atd. to je bohužel velmi odpudivé

zamlzena
6. 5. 2017 • 13:45

Je sice hezká, ale má gesta hokynářky, a zřejmě intelekt "tak nějak" Některé hezké ženy mají ale takový zlý pohled. V tom vede asi Verešová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.