Sexbomba Bendová řeší problém se synem (10) a sexem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexbomba Bendová řeší problém se synem (10) a sexem!

Synovy otázky jí asi dvakrát příjemné nebyly.
Synovy otázky jí asi dvakrát příjemné nebyly. (Foto Aha! – M. Hykl, Showpix.cz)

Dospívající děti Alice Bendové (44) moc filmů, kde jejich mamka hrála, neviděly. Především z důvodu, že se ve většině ukazuje nahá nebo má sex. Aby se její desetiletý syn Vašek nedostal pod zákeřnou palbu otázek svých spolužáků, tak ho na to raději sama připravila!

„Tuhle se mě můj syn ptal, zda jsem někdy natočila odvážnější scény, tak jsem mu řekla, že ano, a vysvětlila, že je to práce herečky,“ řekla deníku Aha! Alice, kterou mají režiséři zaškatulkovanou jako sexbombu, takže ji před kamerou rádi nechávají svlékat.

Za nic se nestydí

„Nemám za co se stydět, byly to jen erotické scény, které do některých filmů patří. Ale nechci, aby se o tomhle můj syn dozvěděl od spolužáků, kteří to leckdy špatně formulují. Doposud mě děti viděly jen v seriálech, protože spousta mých filmů pro ně ještě není vhodná,“ rozpovídala se Bendová.

Zůstala oblečená

V nové komedii Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, kterou podle knížek Haliny Pawlowské (62) natočil režisér Filip Renč (52), zůstává po celou dobu naštěstí oblečená, takže na ni může bez obav vzít nejen Vašíka, ale i jeho sedmiletou sestru Aličku. Jen aby ji na plátně poznali!

Zestárla v roli

„Jsem moc ráda, že jsem zase nehrála nějakou mrchu, ale poprvé jsem si zkusila i starší ženu okolo šedesátky. Maskéři mě sedm hodin líčili a maska mi nebyla vůbec příjemná. Bylo zvláštní vidět se starší, než jsem,“ smála se herečka, kterou na slavnostní premiéru do kina Lucerna doprovodil přítel Michal Topol (31).

 Alice Bendová: Rolí vypočítavých mrch mám stále dost! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 1. 2018 • 23:39

jednou jsem otevřela po 100 letech TV, abych se koukla, co tam.Byla tam ona a Jákl.Jaký pořad to byl nevím.Byla u něj na chalupě. 5 minut jsem tomu dala a brečela smíchy. Tak blbý , blbý, blbý byli oba ! Ona žvatlala omletý fráze od nuly k nule a on se k nim vyjadřoval. A já si říkala, jestli se Jákl i ona nespletli a nenahráli pořad pro dementy.

panamira
18. 1. 2018 • 19:54

Netuším proč sexbomba, když ma nos dlouhej jak Lucifer ocas.

malavelka
18. 1. 2018 • 11:28

Jen aby děti nebyly mnohem více inteligentní, jinak jim asi postačí nastíněné "vysvětlení" paní filozofky. Na té titulní fotografii je nalíčená na deklarovanou šedesátnici, nebo je to civilní snímek? Jsem na rozpacích...Vrásek by měla na 44 let asi docela hodně, na šedesátnici spíše přiměřeně / tedy soudím podle sebe/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.