Bendová na »nákupech«: Luxusní byt u moře za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bendová na »nákupech«: Luxusní byt u moře za miliony!

Sexy Alice Bendová se má!
Sexy Alice Bendová se má! (Foto pro Aha! – Instagram)

Po celý rok má kůži opálenou do bronzova. Každé delší volno totiž Alice Bendová (44) tráví na ostrově Tenerife. Do hotelu tam ale nelétá. Podle zjištění deníku Aha! si herečka s přítelem Michalem Topolem (31) pořídila na Kanárech luxusní byteček! 

O její výstavní tělo v bikinách fanoušci nepřijdou, ani až se zachumlají do kabátů. I na podzim bude totiž Alice skotačit u bazénu na oblíbeném Tenerife, které je součástí Kanárských ostrovů. „Jezdili jsme tam poměrně často, protože spousta našich kamarádů tam má byt nebo dům. Takže buď jsme bydleli u nich, nebo jsme si tam něco pronajali. Ale vůči těm lidem je to takový blbý, a zase u těch pronájmů nevíte, kdo v té posteli spal před vámi. Tak jsme si tam prostě pořídili svoje bydlení,“ prozradila Bendová.

„Je to apartmán se dvěma ložnicemi s výhledem na oceán, který je v takovém menším komplexu. Jsou tam společné bazény, kulečník a ping-pong,“ popsala nemovitost s tím, že to má jen sedm minut pěšky k moři. Podle zjištění deníku Aha! se ceny podobných nemovitostí v místě pohybují kolem šesti milionů korun. Dvojice se na svém hnízdečku nesnaží nijak vydělat, když jsou zrovna v Praze, je byt prázdný. „Nepronajímáme ho. To by ztratilo to kouzlo domova. Je to takový bezúdržbový, není to barák, na ten ani nemáme,“ dodala.

Snadno a rychle

Podle Alice nebyla koupě nic složitého. „Ze začátku jsem se bála, protože člověk jejich systém nezná. Tam se nečeká, až vám to zapíšou do katastru. Jdete k notáři, tam se to sepíše, máte už poslané peníze, dají vám klíče a řeknou ahoj,“ popsala herečka rychlý nákup.

 Alice Bendová: V zápalu vzteku jsem muži zlomila pěstí nos!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mrazkova@tiscali.cz
12. 7. 2019 • 20:56

Jo, tak ta se teda má. Takový byt na Kanárech by se mi také líbil. Já si bohužel ale nemůžu dovolit ani koupit byt v Praze. Jsem ráda, že jsem se zmohla alespoň na pronájem bytu. V tom, ve kterém ale bydlím teď jsem naštěstí spokojená. Povedlo se mi ho najít přes http­s://ww­w.ps­n.cz­/pro­perty/­prona­jem-bytu

xcarodejka
7. 9. 2018 • 12:38

Nechjte toho. Výstavní tělo v 44 letech po dítěti? To není bez patřičné údržby. A výstavní v tomto věku by měly být hlavně již zcela jiné elementy než je fyzická schránka.

tenerife
7. 9. 2018 • 08:20

Paní Bendová dobře udělala,super chalupa k celoročnímu bydlení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.