Před několika měsíci se bývalá playmate Zuzana Belohorcová (45) s rodinou přestěhovala z Miami do Špěnělska. Proč se tomu tak stalo, okomentovala nedávno na sociální síti. Nechtěně tím ovšem způsobila poprask.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
chtěla jsem napsat, jak to mám v Praze denně zmapovaný a kus začátku chybí, ale to nevadí.
Jo, opravuji na , že parchanti v tram řvali (měkké i ) , ale na to že jim bylo od cca 7 do 12 let byly ty jejich pokřiky tvrdý .Jestli tohle vůbec chodí do školy, pak je pro učitele distanční výuka požehnáním.
Dnes jsem si ale rozmyslela vstup do tram.Přijela a já večer utíkala, že ji chytnu a chtěla jsem vlítnout dovniř vzadu .A tam byli jen rómové ( s malým r, protože k velkému mě nikdo nikdy za to, jak se chovají nedonutí ). A ani jeden neměl roušku, nebo respirátor.Byly tam i jejich obézní děti a když jsem řekla, aby si nasadili roušky, ukázali mi všichni cca 10 ks jedinců prostředník- fuck you a ti parchanti řvaly sprostý věci. . Tak jsem vypadla ihned ven.A až pak mi došlo, proč u nich bylo volno.
Měl by je řidič vyházet, nebo Ropid zavést jeden vagón vždy pro ně, druhý pro nás. A bylo by to , jako v USA 60 . let.
A teď ať mi někdo řekne, jestli můžeme volat white lives matter too , anebo ne.Protože nenošením roušek ohrožují naše životy, které mají cenu taky.Chtějí-li svoje vagóny, ať vznesou požadavek u vlády.
Bože, vidíte to černé na bílém, popisují jen holou skutečnost a vy hned, že jsou rasistky....ten kdo to tak nazval je zoufalec a neunese, realitu. Pro mě Bendová palec nahoru....jen komentovala skutečnost, nic více nic méně....ty debiliny o rasismu říkají lidi, kteří nošení roušek pociťují jako útok na své svobody....takže....označení těchto lidí....choré mozky, bez zodpovědnosti, respektu k sobě k druhým.
Belohorcová že tam nechce vychovávat děti?Ježíšikriste ta je blbááá.Okecává že na Ameriku nemá!
Od loňska nemá kšefty kvůli Covid.S tím Biden nemá co dělat. To byl ještě Trump.
Ty pláže jsou tam za***né už léta , už když se tam stěhovala a bída je tam na každém.Stany homeless na chodních běžná věc velkoměst, lékařská péče drahá, školy drahé šíleně taky a když nejste menšina a nemáte prachy, tak děti kvalitně neupíchnete. Belohorcová přitáhla do Evropy, protože to má kousek do Čech ( na Slovensko nepojede, tam zdravotní a školský systém dávno nefunguje) .
Ve Španělsku to tedy chytla, blbka