Zamilovaný Jan Šťastný: O seznámení s mladou herečkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zamilovaný Jan Šťastný: O seznámení s mladou herečkou!

Jan Šťastný
Jan Šťastný (Aha! Pavel Machan)

Herec Jan Šťastný (54), který už několik let pendlujeme mezi televizními seriály, je spokojený v práci i ve vztahu. Jak mu to klape s mladou a pohlednou herečkou? A kdy se vlastně dali dohromady?

Před deseti lety se dal Jan Šťastný dohromady s o dvacet let mladší herečkou Barborou Petrovou (34), kterou si o rok později také vzal. Jeho vztah s pohlednou a o dost mladší blondýnkou byl pro mnoho lidí opravdu šokující. Přeci jen je věkový rozdíl mezi nimi opravdu znatelný. Herec si však z názorů okolí asi nikdy nic nedělal a je s Bárou velmi spokojený.

Kdy mezi nimi přeskočila jiskra? „Vzhledem k tomu, že je také herečka, potkali jsme při práci. Barunka tehdy v Divadle na Vinohradech hostovala jako absolventka konzervatoře, tam jsme se poprvé setkali, a pak jsme spolu také chvíli točili Ordinaci v růžové zahradě. Zájem byl na první pohled, ale Barunka byla hodně mladá, takže to pár let trvalo, nebylo to hned,“ pověděl Aha! pro ženy herec. „Teď už jsme spolu deset let a jsem za to šťastný,“ dodal velmi šťastný Šťastný.

Takhle si vzal Dalibor Frynta v Ordinaci svoji Kateřinu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.