Jan Šťastný v seriálu Slunečná: Kopíruje Sováka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Šťastný v seriálu Slunečná: Kopíruje Sováka!

Jan Šťastný
Jan Šťastný (Foto pro Aha!: FTV Prima)

V novém primáckém seriálu Slunečná, který ve sledovanosti drtí nováckou Ordinaci, se jmenuje Jaromír Kohout. Nikdo mu ale na place neřekne jinak než Huml! Jan Šťastný (54) je totiž Jiřímu Sovákovi (†79) v jeho asi nejslavnější roli Evžena Humla v Chalupářích neskutečně podobný.

Herec si v tom libuje. „Potěšilo mě, když mi maskérky nalepily na obličej licousy a vousy. Ještě jsem je povzbuzoval, jen houšť,“ přiznává představitel profesora, jenž přišel o práci i nohu kvůli chlastu. V placaté čepici a s brýlemi byl k nepoznání. Navíc v něm najednou všichni viděli Sováka coby Humla. „Těší mě to,“ říká herec.  Radost má i z toho, že třetí díl seriálu u diváků opět zabodoval. Příběh dvou znesvářených sester, které zdědily statek, zaujal na Primě opět přes milion diváků. Ve čtvrtek večer sledovalo Slunečnou 1 084 000 diváků, Ordinace v růžové zahradě 2 na Nově se musela spokojit s 922 000 diváky. Je to už podruhé, co obsadila druhou příčku. 

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.