Doktorka z Ordinace, Cibulková, naletěla podvodníkům... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Doktorka z Ordinace, Cibulková, naletěla podvodníkům...

Kláru Cibulkoovu napálili podvodníci...
Kláru Cibulkoovu napálili podvodníci... (archiv)

Doktorka Andrea Hanáková z Ordinace v růžové zahradě 2 a primářka ze seriálových Kukaček se stala obětí telefonického bankovního podvodu. „Nakonec se mi nic nestalo. Doteď je mi ale z toho špatně a mám vztek na zmetky,” netají Klára Cibulková (48).

Podvodníci herečce hodně hnuli žlučí. Proto se rozhodla podělit s nepříjemným zážitkem s ostatními. A hlavně je upozornit na to, že do podobného nebezpěčí se snadno mohou dostat i oni.

Cibulková o seriálu Sestřičky: Pikantní scénář? Žádný problém!

Video se připravuje ...

Kláře zazvonil telefon ve chvíli, kdy měla plné ruce práce. Balila se na zájezd do Opavy, věšela prádlo a do toho všeho si ještě tiskla nějaké texty. „Takže informace, že si na kopii mojí občanky někdo bere úvěr ve Zlíně, mě trochu vykolejila. A zodpověděla jsem pár otázek při společném pátrání s podvodným bankéřem, jak se to mohlo celý stát,” píše Cibulková na Facebooku. Zarazilo ji prý, že když někdo zná její adresu, datum narození a telefon, proč jí neřekne číslo občanky, když na ni byl zažádán úvěr.

„A proč mám jezdit zabezpečovat svůj účet na Chodov, když banku mám v Praze 7? Nejvíc mě zarazilo, proč brání mé iniciativě zavolat na policii a mému bankéři?” rozčiluje se Klára. Celý rozhovor skončil prý tím, že se jí ozve policie sama a na whatsapp jí přijde kontakt na bezpečnostního bankéře. „Položila jsem telefon, dobalila kufr, zkontrolovala, že mám všechno, a šla. Ve výtahu se mi udělalo špatně z vědomí, že se mě někdo pokouší podvést,” komentuje Klára, která se potom v autě spojila s bankou, vše probrala s opravdovým bezpečnostním bankéřem a... „Udělalo se mi špatně ještě víc. Je to organizovaná zločinecká skupina a živí je náš strach a nepozornost. A i když ze mě nic nedostali, máte pocit okradení a vztek na ty zmetky,” vypráví. Cibulková má prý kamarády, kteří se stali oběťmi v prvních vlnách tohoto »poctivého byznysu« a přišli o velké peníze. „Proto chci, aby tyhle svině na tenhle byznys dojely a seděly za mřížemi!” prohlašuje nakvašená herečka.

Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud smrtelně nemocné Andrey?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.