Klára Cibulková prozradila tíživé tajemství: Trpím těžkou skoliózou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klára Cibulková prozradila tíživé tajemství: Trpím těžkou skoliózou

Herečka Klára Cibulková vyzrála na depresi po svém: Proti covidu bojuje jako ošetřovatelka!
Herečka Klára Cibulková vyzrála na depresi po svém: Proti covidu bojuje jako ošetřovatelka! (Foto: Jan Tůma, Blesk TV Magazín, FTV Prima, TV Nova)

Bolesti zad dokážou pořádně potrápit, většinou však po čase odezní. Klára Cibulková (46) si ale od mládí prochází soustavnou bolestí, trpí totiž těžkou formou skoliózy. Herečka se ale s nemocí statečně pere a navzdory prognózám lékařů porodila i dvě krásné děti.

Pro profesi herečky je tato diagnóza občas náročná, ale Klára se přesto nevzdává ani akčních postav. „Na roli vždy spolupracuji s mojí úžasnou fyzioterapeutkou. Navede mě, jak mám dělat pohyby tak, abych si neškodila. Mám to v tomto ohledu náročnější, ale nechci se toho zříkat,“ řekla Klára v éteru Českého rozhlasu.

Cibulková o seriálu Sestřičky: Pikantní scénář? Žádný problém!

Video se připravuje ...

Skoliózu Cibulkové lékaři diagnostikovali v deseti letech, kdy ihned dostala korzet až ke krku a v 16 letech měla následovat operace. „Odmítla jsem ji, protože jsem chtěla zkusit přijímačky na DAMU a věděla jsem, že se rok nebudu hýbat,“ přiznala Klára s tím, že jí doktoři i předpovídali, že nebude mít děti. „Mám dvě, obě jsem porodila přirozeně. Celou dobu jsem cvičila, bylo to náročné, ale zvládla jsem to. Cvičit musím pořád, moje nemoc vyžaduje vůli a disciplínu,“ dodala herečka, jejíž postavu doktorky Hanákové z Ordinace v růžové zahradě diváci milovali.

Pyšná princezna Alena Vránová: Dvě zpackaná manželství a tragická smrt jediné dcery

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.