"Pohřeb" Cibulkové v Ordinaci: Drsný vzkaz kolegů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

"Pohřeb" Cibulkové v Ordinaci: Drsný vzkaz kolegů

Klára Cibulková definitivně skončila v seriálu.
Klára Cibulková definitivně skončila v seriálu. (Foto TV Nova)

Pohřeb v přítomnosti největších hvězd Ordinace v růžové zahradě 2 vystrojila televize Kláře Cibulkové (42) coby Andree Hanákové. Ponurá atmosféra v krematoriu trvala nekonečné čtyři hodiny. Pravé slzy ronila Dana Morávková (46).

Smrt oblíbené záchranářky s nevyléčitelnou nemocí, která nakonec zemřela na následky postřelení, byla pro všechny šok. Všichni kromě samotné herečky si ji ale nejvíc uvědomili, když se natáčel její pohřeb. „V pražském krematoriu na Olšanských hřbitovech byly všechny velké hvězdy seriálu. Nejnáročnější to ale bylo pro Danu Morávkovou, která měla podle scénáře proslov u rakve,“ prozradil zdroj ze štábu s tím, že představitelka doktorky Zdeny Suché prolila opravdové slzy.


I se samotnou Cibulkovou cloumaly emoce. „Klára se údajně nebude dívat ani na dnešní díl, kdy se bude vysílat pohřeb. Zvládla se sice podívat na střelbu a svou smrt z minulého týdne, ale tohle už by bylo prý příliš,“ svěřil zdroj s tím, že atmosféru z obřadní síně z natáčení stejně pocítila. „V době natáčení pohřbu už měla v Ordinaci po rozlučce, svého pohřbu se logicky nezúčastnila, ale věděla o průběhu, protože kolegové a lidé ze štábují posílali MMS se vzkazy: Mělas to pěkný,“ dodal očitý svědek.

Ordinace se loučí s největší hrdinkou seriálu. Andrea Hanáková umírá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
31. 5. 2018 • 20:24

"V pražském krematoriu na Olšanských hřbitovech ..." je nebetyčná pitomost. Na Olšanech žádné krematorium prostě není. Pro mimopražské: Praha má dvě krematoria - Motol a Strašnice. Tohle bylo natáčeno v malé obřadní síni ve Strašnicích. Kolem jezdí tramvaj a je to taková optimistická jízda, když řidič hlásí: "Vinohradská nemocnice - Olšanské hřbitovy - Krematorium". Lepší už je jen "Nemocnice Motol - konečná stanice". To nemá chybu.

ivoadler
31. 5. 2018 • 16:07

Ježíš, a z čeho teď bude živa? Není to tak dlouho, co si pochvalovala, jak to pěkně sype.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.