Suchánka škrtila krajta. Přiznal: Had mi lámal nos | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Suchánka škrtila krajta. Přiznal: Had mi lámal nos

Michal Suchánek
Michal Suchánek (Foto: Mária Rušinová, ara)

Obrovský adrenalin zažil Michal Suchánek (53). Během natáčení Krejzových mu dali obrovskou krajtu kolem krku. Had ho po pár vteřinách začal škrtit a lámat mu nos.

Jako Fero Čumpelík si během natáčení dnešního dílu sáhl herec na dno psychických sil. Scénář mu předepsal, že se z něj stane zaříkávač hadů, a na krk mu dostal pětimetrovou krajtu. „Pocity byly... Ani strach, ani užívání... Já vám to nedovedu přesně všechno popsat, protože toho adrenalinu bylo tolik, že si to ani nepamatuji,“ přiznává Suchánek, který okusil, jaké to je stát se něčí kořistí.

Jakmile začala krajta utahovat své smyčky, štáb musel okamžitě zakročit a z herce ji sundat. „Je to škrtič a ten zkrátka začal škrtit,“ popsal Michal, který překonal vlastní strach. „Byla to výzva, v tu chvíli pak začnete soupeřit i před ostatními. I když já nevím, protože jsem ho měl omotaného kolem obličeje, kolem očí a lámal mi nos,“ zavzpomínal herec.

 Suchánek uvízl v policejních poutech! Museli si ho odvézt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.