Herec Michal Novotný: Zmlátili ho na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Michal Novotný: Zmlátili ho na ulici!

Michal Novotný
Michal Novotný (Robert Klejch a archiv Blesku)

Jedna rána střídala druhou! Tvář Michala Novotného (39) to schytala při natáčení včerejšího dílu Krejzových. Kvůli jedné scéně, dostával několik hodin facky. 

Za všechno mohlo to, že jako gay Pája Petrů přišel na to, že by mohl být otcem malého kluka. A protože se chtěl dozvědět pravdu, musel se sejít se svou bývalou láskou, už vdanou Karolínou v podání Anny Kulované (37).

Zmrzlý na kost

„Naše setkání na ulici s Aničkou jsme natáčeli v Českém Brodě a pamatuji si, že ten den byla příšerná zima. Byl jsem zmrzlý jak už dlouho ne,“ zavzpomínal herec, ale v jeho případě to bylo to nejmenší. „Ve scénáři bylo napsáno, že se s otcem malého Matěje budeme prát. Ale nechtěli jsme velkou rvačku, ono by se to ktomu Pájovi ani nehodilo. Takže jsem schytal jen pár přesných facek,“ přiznal Michal. 

Kaskadér v akci

Doopravdy se prý herce dlaň ale nedotkla. Vše bylo domluvené a připravené. „Na natáčení byl kaskadér. Tyhle věci se ale učí už na škole. Takže průpravu jsem měl. Všechno se povedlo a s ničím nebyl problém,“ přiznal Novotný, který nedostal jen pár facek od kaskadéra, ale i kabelkou do tváře. „Vlastně se trefila přesně do nosu,“ přiznal Novotný.

 Krejzovi: Alice Bendová odhalí tajemství tantrických masáží

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ulbobrova....@...
20. 3. 2019 • 19:43

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

zadnice
20. 3. 2019 • 10:07

Herec Michal Novotný: Zmlátili ho na ulici! Titulek hodný "redaktorů" Aha!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.