SKANDÁL Novotného z Kriminálky Anděl: Ponižování už šetří policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

SKANDÁL Novotného z Kriminálky Anděl: Ponižování už šetří policie!

Michal Novotný namaskovaný pro jednu ze svých rolí.
Michal Novotný namaskovaný pro jednu ze svých rolí. (Archiv filmu)

V oblíbeném seriálu ztvárnil herec policistu, teď se o něho zajímají policisté skuteční. V centru Prahy se zřejmě pod vlivem alkoholu pustil do obsluhy rychlého občerstvení tak divoce, že musela přijet hlídka s majákem! 

„Já vás nechám všechny vyrazit!" křičel prý podle svědků Michal Novotný (38) na obsluhu v jedné z pražských prodejen KFC. U toho ovšem hvězda kriminálky Anděl neskončila! „Vulgárně nadával, ponižoval ji, byl velice sprostý. Dokonce na prodavačku útočil fyzicky, plácal ji do rukou. Určitě byl opilý, a možná i něco horšího. Trvalo to celé asi hodinu a půl, neustále odcházel a pak se zase vracel. Teprve když přijela policie, tak zkrotnul a spadl mu hřebínek," dodala další ze svědkyň incidentu.

A jak to dopadlo? Hlídka policie dopravila herce vzhledem k jeho stavu do zařízení zvané záchytka. A vznese-li prodavačka, která se po Novotného "vystoupení" v pláči zhroutila trestní oznámení, může čekat našeho seriálového kriminalistu dokonce i soud! „Můžeme potvrdit, že k incidentu s Michalem Novotným v naší restauraci v Praze v Kaprově ulici došlo. Celou věc prošetřuje policie a více se k věci nebudeme vyjadřovat," potvrdilo skandál vedení řetězce KFC Blesku.

Rvačka Taclíka s fanoušky v Kriminálce Anděl:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
henes
5. 9. 2017 • 12:36

Prasečí oči,odpornej vyžranec...fujj

dandova
5. 9. 2017 • 12:08

A to ho nikdo nezpacifikoval?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.