Oldřich Navrátil během natáčení Krejzových: Dává si šlofíka na place! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oldřich Navrátil během natáčení Krejzových: Dává si šlofíka na place!

Oldřich Navrátil nahradil v seriálu Krejzovi nemocného Postráneckého.
Oldřich Navrátil nahradil v seriálu Krejzovi nemocného Postráneckého. (FTV Prima)

Desítky lidí na place, dlouhé čekání před přípravou scény a únava. I to je natáčení Krejzových. A když se začíná od brzkých ranních hodin, na hvězdu seriálu Oldřicha Navrátila (66) padne na place únava...

Herec, který nahradil Václava Postráneckého (75), si pauzy mezi obrazy krátil spánkem. Asi je toho na něj poslední dobou hodně, protože kromě postavy Jana Krejzy převzal po vážně nemocném kolegovi také »roli« moderátora v Receptáři prima nápadů.

13 herců a zvířata
Za všechno mohlo zdánlivě obyčejné focení rodinné fotografie. „Náročná scéna při, které bylo na place třináct herců, se točila celé dopoledne. Peklo na organizaci to bylo pro herce, režiséra, ale samozřejmě i maskérky a kostymérky, které se nezastavily ani na minutu,“ prozradil dobře informovaný zdroj ze štábu primáckého seriálu. „Horší to bylo také o to, že na place byl ještě jezevčík a dvě kachny, které držel v ruce Jan Šťastný jako veterinář,“ svěřil očitý svědek natáčení, na kterém byla po dlouhé pauze i Lucie Polišenská (32) coby představitelka Cindy Krejzové.

Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových už dnes! Jak se rozloučil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.