Nemocný Postránecký: Dnes naposledy v Krejzových! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocný Postránecký: Dnes naposledy v Krejzových!

Václav Postránecký v seriálu Krejzovi
Václav Postránecký v seriálu Krejzovi (FTV Prima)

Poslední letošní díl Krejzových dnes odvysílá televize Prima! Zároveň se naposledy v seriálu objeví s rakovinou bojující Václav Postránecký (75).

Herec se už v průběhu podzimu rozhodl se zdravotních důvodů ze seriálu odejít. Sám přitom navrhnul, aby po něm Jana Krejzu převzal Oldřich Navrátil (66), který už v ateliérech intenzivně točí. „Oldřich je trochu jiný herec než já, ale mě se líbí a vážím si ho. Stejně jako jeho nabídky, že budu-li se chtít vrátit, okamžitě odstoupí. Držím mu palce,“ podpořila Navrátila, který ho nahradil i v Receptáři.

Přitančí Vondráček

Letošní poslední díl Krejzových naopak přivítá novou posilu. Petr Vondráček (42) do seriálu vtančí jako Tomáš Podzimek, který okouzlí postavu Vandy Hybnerové (50) coby Anny Vymešové na kurzech flamenga. „Tancování mi nedělalo problém, i když už to není takový odvaz, jako když mi bylo dvacet. Jsem ale muzikant, takže rytmus cítím a flamengo je moc krásný a vášnivý tanec,“ prozradil Petr. „Celkem jsme tuhle scénu trénovali asi tři hodiny a pak se jelo naostro. Paní choreografka to udělala moc hezky a nebylo to nic složitého,“ dodal Vondráček.

 Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových už dnes! Jak se rozloučil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.