Náhlý převoz Postráneckého do nemocnice: Lékaři bojují o jeho zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Náhlý převoz Postráneckého do nemocnice: Lékaři bojují o jeho zdraví!

Václav Postránecký
Václav Postránecký (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, FTV Prima, ara)

Václav Postránecký (75) už rok bojuje s vážnou nemocí, kvůli které musel podstoupit operaci dutiny břišní a chemoterapie. Zdravotní problémy ho dokonce donutily pověsit herecké řemeslo na hřebík, a přestože to vypadalo, že se blýská na lepší časy, herec opět skončil v nemocnici.

"Co vám mám říct? Jsem opět v nemocnici… K tý mojí nemoci se přidružila ještě další patálie, kterou nikdo nečekal, a všechno se to zkomplikovalo. Jsem každopádně rád, že se na můj zdravotní stav ptáte přímo mne, a ne mého okolí, cením si toho,“ řekl Postránecký Blesku.

Příčinu převozu do nemocnice ale herec neprozradil. „Nezlobte se, ale to si nechám pro sebe. Tohle považuji za osobní věc, se kterou se nikomu nesvěřuji.“ V nemocnici teď prý především spí. „Jestli se nudím? Vůbec ne. Pořád spím,“ komentoval Postránecký s dovětkem, že ho denně chodí navštěvovat rodina.

Povzbudit ho přišli i kolegové, ale nyní herec potřebuje dle svých slov hlavně odpočívat. „Nikdy jsem nebyl člověk, který potřebuje rozptýlení. Vždycky jsem měl rád a mám rád doteď především klid,“ dodal Blesku Postránecký.

 Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových už dnes! Jak se rozloučil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nefimova.1...@...
19. 3. 2019 • 18:46

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.Club

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.