Herec Václav Postránecký (75): JE MI STRAŠNĚ ZLE! Smutná slova o kondolencích... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Václav Postránecký (75): JE MI STRAŠNĚ ZLE! Smutná slova o kondolencích...

Václav Postránecký
Václav Postránecký (Foto Aha! – Martin Hykl, FTV Prima, ara )

Už rok bojuje s vážnou nemocí a jeho stav je v každém okamžiku velmi nevyzpytatelný. Od března Václav Postránecký (75) ležel v nemocnici, a přestože je nyní konečně doma, do smíchu mu není...

„Ono by teď bylo lepší o mém zdravotním stavu raději mlčet. Já totiž sám nevím, na čem jsem. Ono se skutečně nedá říct, jak mi je. Jednou líp, jednou hůř... A to se mění třeba z minuty na minutu,“ řekl deníku Aha! herec, který kvůli nemoci musel podstoupit operaci dutiny břišní, cyklus chemoterapií, opustit seriál Krejzovi a pověsit herecké řemeslo na hřebík.

Domov nebo špitál

Život hereckého barda se proměnil v houpačku. Jednou je hospitalizován, potom je doma, ale s tím, že zítra to může být zase jinak. „Teď zrovna sedím tady doma a musím přiznat, že je mi momentálně tak strašně zle, jak mi v životě ještě nebylo,“ přiznal Postránecký. „Samozřejmě doufám, že doma už zůstanu. To bych byl moc rád. Za chvíli ale mohu skončit zase v nemocnici. Nedá se v mém případě ani předvídat,“ poznamenal smířeně.

Rodina jako opora

Herci je prý někdy až tak mizerně, že nemůže vzít ani telefon. A potom se probudí do dne, kdy je v takové kondici, že dokáže namluvit na mikrofon pár vět pro připravovaný nový film 3Bobule, ve kterém už mu nemoc nedovolila, aby si jako zanícený vinař Michalica stoupl před filmovou kameru.

„Neodhadnu dopředu, jak mi bude za vteřinu. Proto raději mlčím o tom, jak mi je. Lidé potom nevědí, jestli se mají radovat, nebo kondolovat,“ řekl Postránecký, který ovšem nezastírá, že zájem jeho příznivců ho hřeje a v těžkém boji o život ho nesmírně posiluje. „Opravdu moc děkuji a jsem vděčný všem za podporu. Včetně mé rodiny, která mi je samozřejmě oporou největší, bez které už bych tady nebyl,“ dodal.

 Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových už dnes! Jak se rozloučil?

Video se připravuje ...

Václav Postránecký zemřel



Přečtěte si
Rejpalka
19. 4. 2019 • 21:33

přeji Vám pane Postránecký hodně sil a at se vše v dobré obrátí

tetajulca
19. 4. 2019 • 10:34

josefvyskoc - pane, o pár dní jste se spletl, není apríl

-bello-
19. 4. 2019 • 00:05

nejde mi reagovat na příspěvky tady a nevím, jestli ostatním ano. AHA je pro mě záhadný, každou chvíli mají s webem problém .

-bello-
19. 4. 2019 • 00:02

Krucinál, oni se ho zeptají, on normálně odpoví jak mu je a nějaký blbec už v tom zase vidí, že se zviditelňuje a potřebuje peníze, např. na hypotéku. Přeju Postráneckému , aby mu bylo líp a měl naději, že se to srovná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.