Odhalení z pohřbu Václava Postráneckého (†75): RODINNÉ POUTO S KLANEM KOČKŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odhalení z pohřbu Václava Postráneckého (†75): RODINNÉ POUTO S KLANEM KOČKŮ!

Rakev Václava Postráneckého (†75) hlídali v Národním divadle příslušníci řádu, jehož byl herec členem.
Rakev Václava Postráneckého (†75) hlídali v Národním divadle příslušníci řádu, jehož byl herec členem. (Blesk - M. Rušinová, M. Pátek, M. Hykl, P. Machan)

Pohřeb Václava Postráneckého (†75) přinesl jedno odhalení. Jeden z členů rodiny herce je v těsném spojení s klanem Kočků, provozovatelů Matějské poutě. Na »vině« je láska mezi hercovým vnukem Filipem a Kristýnou, sestrou nedávno zesnulého Jana Kočky (†28).

Už podruhé za poslední rok tragédie semknula rozvětvené rodiny Postráneckých a Kočkových smrt.

Slavný herec měl s manželkou Helenou (72) dvě děti – Viléma a Lucii. A právě dcera z něj udělala dvojnásobného dědečka. Jedno z vnoučat, Filip, už nějaký čas randí a žije s Kristýnou Kočkovou. Vloni v říjnu ji Filip doprovodil na pohřeb mladého Kočky, jenž zemřel při nehodě, kterou způsobil na dálnici a při níž zahynul další řidič. Byl jí oporou v kostele na pražském Náměstí Jiřího z Poděbrad a následně na Olšanských hřbitovech. Jana bral Filip jako bratra.

„Jendo, byl jsi tím nejlepším švagrem, kamarádem a starším bratrem. Je to strašně těžký to psát, ale měj se tam nahoře, jak nejlíp to jde. Chybíš nám,“ vypsal se pak emotivně krátce po skonu Jana na sociální síti.

A jako byl Filip oporou Kristýně, ona stála při něm, když přišel o dědečka. Doprovázela ho nejen na velkolepý obřad do Národního divadla, ale byla s ním i ve Strašnické obřadní síni na rodinném rozloučení. Věděla, že Filip ztrátou milovaného dědečka obrovsky trpí.

„Dne 7. 5. nás bohužel opustil jeden z našich národních klenotů a můj milovaný děda. Vyhrála nad ním zákeřná nemoc, se kterou se pral déle, než by kdo čekal. Navždy v srdci mém a srdci nás všech, dědo,“ napsal také Filip na sociální síť a doplnil příspěvek srdíčky.
Jestli měl herecký bard radost ze spojení dvou na první pohled odlišných světů, se už nedozvíme. Možná ano. Vždyť herectví a kolotoče od sebe nemají tak daleko. Však se říká, že komedianti baví lidi...

Povolali Zahradníka

Zajímavosti je, že oba pohřby, Kočky i Postráneckého, hlídala stejná bezpečnostní agentura VIP Service Zdeňka Zahradníka.

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Václava Postráneckého (†75): Zlomení kolegové před rakví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
20. 5. 2019 • 14:30

Hnus nemaji nic na Vaclava tak vystourali toto

janakveton
20. 5. 2019 • 13:11

Tak přece jenom se vám podařilo na toho Václava Postráneckého něco "vyšťourat", i když ne přímo na něho samého. Já myslela, že jste odhalili nějaké "silné pouto" z minulosti, se kterým měl Václav Postránecký třeba dítě! No, jste šikulové, jen co je pravda. Takže odměny budou, budou?!!

josefvyskoc
20. 5. 2019 • 07:34

mňáááááuuuu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.