Horor hadr! Musela jíst popel mrtvé maminky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Horor hadr! Musela jíst popel mrtvé maminky

Zvrhlá manželská dvojice, která týrala jim svěřenou dívku.
Zvrhlá manželská dvojice, která týrala jim svěřenou dívku. (Foto Facebook.com)

Jako v hrůzostrašném snu žila celý rok dvaadvacetiletá dívka trpící autismem poté, co jí zemřela maminka. Tragická událost totiž vyústila v to, že byla svěřená do péče pekelné manželské dvojici z New Orleans, která si na ní ukájela hororové choutky. Nyní si Terry (46) a Raylaine Knopeovi (43) za děsivé týrání půjdou nejspíš sednout na 30 let do chládku.

Příběh, který by možná nenapadl ani mistra hororů, skončil pro autistickou dívku až v okamžiku, kdy na otřesné mučení upozornili sousedé. O případu informoval podle extra.cz britský dailymail.co.uk. Dívka měla tu smůlu, že byla se svým trýznitelem Terrym příbuzná. Proto, když odešla na věčnost její maminka, putovala logicky hned k němu. V tom okamžiku se ocitla v děsivé noční můře, která pro ni bude nejspíš znamenat doživotní následky.

Manželé ji podle uvedeného webu zavírali do špinavé venkovní klece. Co je ale horší, dívku donutili, aby jedla popel své mrtvé maminky. Dvojice ji navíc pomazávala výkaly a střílela na ni vzduchovkou. Každý den svoji oběť pálili cigaretou. To vše prý proto, aby tak zmírnili její autismus.

V této chatrči ji drželi a trýznili.

Naštěstí jejich zvrhlé týrání nezůstalo bez povšimnutí a momentálně je čeká soudní proces. Zvráceným manželům hrozí, že je porota pošle za mříže až na 30 let.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.