Dojemné vyznání Morávkové: Prozřela u rakve Pomeje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dojemné vyznání Morávkové: Prozřela u rakve Pomeje

Pohřeb Jiřího Pomeje: Dana Morávková a Petr Malásek
Pohřeb Jiřího Pomeje: Dana Morávková a Petr Malásek (David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Hvězda seriálu Ordinace Dana Morávková (47) se netají vřelým vztahem k zesnulému herci, dabérovi a producentu Jiřímu Pomeje (†54). Dokonce v nedávném rozhovoru pro iDnes přiznala, že mu za mnohé vděčí a že poslední rozloučení s ním bylo pro ni v jistých ohledech prozřením.

Dana Morávková se, jak zmínila v rozhovoru, s hercem s nezaměnitelným hlasem seznámila už v době, kdy studovala na DAMU s jeho první ženou. „Znali jsem se již z dob, kdy měl za ženu Míšu Kuklovou, mou spolužačku z DAMU. Společně ve čtveřici Jirka Pomeje, můj manžel Petr, já a Míša Kuklová jsme dělali pohádku Z pekla štěstí 2. Mým společným projektem s Jirkou byla také Andělská tvář. Jirkovi tak vděčím minimálně za dvě nádherné role. Je smutné, když odejde tak mladý člověk. Nechci mluvit jako kniha, ale na pohřbu Jirky jsem si uvědomila, jak je život velmi křehký a že bychom k sobě měli být vzájemně milí a slušní,“ neubránila se dojetí herečka.

Dana Morávková poodhalila, proč svého muže baví i po dlouhých letech manželství:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.