Morávková si na kole prozpěvuje: Jsem dívka křehká jako motýlek… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Morávková si na kole prozpěvuje: Jsem dívka křehká jako motýlek…

Herečka se vskutku vyprsila.
Herečka se vskutku vyprsila. (Foto - TV Nova)

V rakouských Koroutanech si procvičila jízdu na kole a teď už zase může Dana Morávková (48) drandit coby listonoška na jevišti v pražském Divadle Broadway.

Tam se totiž už 7. září vrací opět na scénu populární muzikál Trhák, v němž si Dana jako listonoška Ticháčková prozpěvuje na kole: Jsem dívka křehká jako motýlek. Stejně jako před devětatřiceti lety Laďka Kozderková (†37) ve stejnojmenném legendárním filmu.
A protože se jízda na kole na jevišti moc oprašovat nedá, Dana si dala pořádně do těla v Rakousku. „Jezdím tam s rodinou každé léto a vždycky při odjezdu si už zamlouváme pokoj v hotelu na další rok,“ svěřuje Dana s tím, že v Rakousku má se svým manželem Petrem Maláskem (55) a synem vždycky hlavní program jízdu na kole a potom koupání v průzračném jezeře, na které koukají z hotelového pokoje. Letos v něm Dana se skleničkou šampaňského v ruce dokonce slavila své narozeniny.

Na rozhovor s Danou Morávkovou, která mluví o své velké životní vášni, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.