Vdova po Jiřím Pomeje Andrea: Uvězněná kvůli jeho neznámým dluhům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po Jiřím Pomeje Andrea: Uvězněná kvůli jeho neznámým dluhům!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (showpix.cz)

Není žádným tajemstvím, že Jiří Pomeje (†54) měl statisícové dluhy, které se snažil umořit, jak se dalo, ale nikdy je nesplatil a stále narůstají. Při poslední návštěvě notáře se vdova Andrea (30) dozvěděla, že už je to hodně přes milion korun a vše spadlo na hlavu dědiců, což jsou ona a pětiletá dcera Anička!

Necelé tři měsíce po smrti herce a neúspěšného producenta, kterého zabila rakovina, začalo dědické řízení. Přestože Andrea byla obeznámena s manželovou tristní finanční situací, i tak ji dost nemile zaskočilo. „Věděla jsem o Jirkových dluzích, ale ne o všech. A o dalších se zřejmě ještě dozvím...“ svěřila deníku Aha! dýdžejka. Dlužná částka podle jejích slov stále roste a už je to hodně přes milion!

„Přímými dědici jsem já a dcera, ale jelikož je nezletilá, tak jsem já jejím zástupcem a všechno budu řešit se svým právníkem u soudů, které mě čekají. Budeme žádat o prominutí dlužné částky,“ prozradila Andrea. Kvůli soudům navíc musí zůstat »uvězněna« půl roku v Česku. Nesmí opustit republiku.

„Je to podle zákonů, takže pracovní dovolená v Thajsku byla pro tento rok poslední. Musím být neustále k dispozici, aby se to co nejdříve vyřešilo,“ řekla vdova. Jako každé mámě jí nejvíc leží na srdci Anička. „Snažím se ji od všeho držet co nejdál. Ale vím, že už brzy přijde chvíle, kdy se naučí číst, a já ji tak na vše musím připravit,“ dodala Andrea s neskrývanými obavami.

Nad vodou ji drží svalovec

Pro Andreu je celá záležitost velmi stresující. Naštěstí má oporu ve svalovci Petru Plačkovi (37). „Jsem ráda, že ho mám! Petr to neuvěřitelně dává a já denně děkuji Bohu, že to nevzdal a je s námi,“ svěřila dýdžejka deníku Aha! se slzami v očích na křtu CD Maxíků s názvem 25 let s turbulencí. Samozřejmě ji tam doprovodil partner, Anička byla u kamarádky.

 Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jasnovidec01
23. 5. 2019 • 14:19

Bez Jirky jsi nicka. nevzdá se dědictví přišla by o tamtiemi so.cka....

aveneta
23. 5. 2019 • 09:59

Ano...stačí se tzv. vdát dědictví se vším všudy a proč se soudit o prominutí dluhů....????Že by za tím bylo více....??????

josefvyskoc
23. 5. 2019 • 08:15

Prifouknout 5 na 6 a zacit se svlekat pred objektivem. Miliony se jen pohrnou a po zaplaceni dluhu po Pompejem, zbyde i na par exotickych dovolenych (zaslouzenych)

demonxxx
23. 5. 2019 • 07:31

Stačí se vdát dědictví a máte po senzaci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.