Andrea Pomeje i s dcerou balí kufry: Partner je prý chudák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Andrea Pomeje i s dcerou balí kufry: Partner je prý chudák!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (Martin Šebesta)

Andrea Pomeje (31) již rok sdílí společnou domácnost s Petrem Plačkem (38). Partner slavné dýdžejky ale musí z pracovních důvodů dojíždět do Poděbrad, což rozchodně není žádný med. Proto vdova po zesnulém herci a dabérovi Jiřím Pomeje (†54) uvažuje o stěhování.

Pomeje se svým svalnatým klempířem oslavila první výročí vztahu a nedávno se nechala slyšet, že od seznámení jsou spolu každý den. Přestože Plaček bydlí v Praze, za zaměstnáním musí dojíždět do jeho domovských Poděbrad. "Kvůli práci dojíždí do Poděbrad a večer se vrací. Je to chudák, ale dává to. Teď ale uvažuju o tom, že bychom se do Poděbrad s Aničkou přestěhovaly," svěřila se webu Super.cz Pomeje.

"Petr je tedy z vesnice od Poděbrad, hodně tam jezdíme, Anička je tam ráda, takže ta možnost tady je,“ řekla dýdžejka s dovětkem, že kufry ještě sbalené nemá. „Neříkám hned, Aničce teď bude v září šest, ale do školy půjde až příští rok, abych jí trochu prodloužila dětství. A příjemnější to bude i pro mne, školní docházka už je povinnost. Takhle, když mám práci, můžu ji mít třeba u mamči a spoustu věcí si vyřešit, a se školou už to nepůjde. Naši také bydlí na vesnici, kde je to pro děti ideální.“

Pomeje chce pro svou dceru jen to nejlepší, a jelikož sama pochází z vesnice, uvědomuje si všechna pro a proti žití na malém městě. "Sama jsem vesnická holka a chtěla bych, aby i Anička měla jiné dětství, než je to pražské. Pražský život je skvělý do určité doby, než přijdou děti. Když se vám chce, vyrazíte ven, když dojde víno, dole je večerka. Ale pak si dítě nemá jít kam hrát, vesnice je vesnice,"

 Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.