Zásadní rozhodnutí Andrey Pomeje: Šlo mi o Aničku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zásadní rozhodnutí Andrey Pomeje: Šlo mi o Aničku!

Dýdžejka Andrea Pomeje
Dýdžejka Andrea Pomeje (Martin Šebesta)

Spadl jí obrovský kámen ze srdce. Vdova Andrea Pomeje se definitivně zbavila dluhů po zesnulém dabérovi, se kterým má dceru Aničku.

„Vše je vyřízené. Vzdala jsem se dědictví. Ty dluhy byly tak rapidně vysoké, že se s tím počítalo. Šlo mi o Aničku, aby to nepadlo na ni. A jelikož je nezletilá, tak jsem byla zákonný zástupce, který se měl zřeknout i za ni. A o tom musel rozhodnout soud. Ty dluhy byly ale tak vysoké, že vše šlo do likvidace… spadl mi kámen ze srdce,“ řekla dle expres.cz Andrea Pomeje, která měla na nějakou dobu zákaz vycestovat z Česka a přišla tak o mnoho pracovních nabídek.

Nyní je tato nepříjemná tahanice za ní a především za malou dcerou Annou, se kterou dýdžejce pomáhá její partner Petr Plaček. Podle informací již zmíněné redakce po sobě Jiří Pomeje (†54) zanechal dluhy v hodnotě 13 729 419 korun. Známému dabérovi, herci a producentovi před lety zlomil vaz propadák Andělská tvář.

 Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.