Tři měsíce po pohřbu Jiřího Pomeje (†54): Překvapivé plány vdovy Andrey! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tři měsíce po pohřbu Jiřího Pomeje (†54): Překvapivé plány vdovy Andrey!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (Martin Šebesta)

Od smrti Jiřího Pomeje (†54) uběhly teprve tři měsíce, přesto by se vdova Andrea Pomeje (30) údajně nebránila další svatbě. Se svým partnerem Petrem Plačkem (38) brzy oslaví první výročí vztahu, po jeho boku vypadá šťastně a ke všemu si její svalovec skvěle rozumí s dcerou Aničkou (5).

Po nevydařeném vztahu s Pomejem, který letos na konci února prohrál svůj boj se zákeřnou rakovinou, má opět úsměv na tváři. Anndrea po boku partnera Petra, který je známý také pod přezdívkou Pedritko, prožívá spokojený vztah plný lásky.

„Od seznámení jsme spolu každý den, jediný jsme nevynechali. Péťa je naprosto čitelný a průhledný. I když mám narušenou důvěru k chlapům, pro něj to neplatí. Je pravda, že za tu dobu jsme toho prožili tolik, kolik jiné páry nezažijí za pět nebo deset let, ale na svatbu se mě vážně neptejte,“ řekla Andrea dle eXtra.cz.

Ne však proto, že by se už nikdy vdávat nechtěla. „To přece ani tak moc nezáleží na mně. Není to ale tak, že bych po předchozí zkušenosti byla zásadně proti,“ svěřila se dýdžejka webu. Kdy se její partner vysloví je zatím ve hvězdách, ale fakt, že si dobře rozumí s Andrey dcerou Aničkou je velké plus. Není to tak dlouho, co Andrea promluvila o společném stěhování do Thajska.

„Dcera Anička příští rok skončí ve školce. Letos se snažím intenzivně pracovat, abychom ten příští mohli letět do Thajska na delší dobu. Chtěla bych tam strávit rok. Pak uvidíme. Asi bych se tam neusadila, Českou republiku miluju, ale dokud jsem mladá a jde to, ráda bych si žití v cizí zemi zkusila,“ řekla eXtra.cz

 

Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.