Pomeje o svém svalovci a drsných útocích haterů: Její slova berou za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pomeje o svém svalovci a drsných útocích haterů: Její slova berou za srdce

Její partner je pro ní velkou oporou.
Její partner je pro ní velkou oporou. (archiv Andrei Pomeje)

Poté, co Andrea Pomeje (30) opustila Jiřího Pomejeho (54), stala se terčem kritiky na sociálních sítích. Když si našla nového partnera, nenávist lidí se začala stupňovat a vygradovala po smrti herce. Útoky byly natolik silné, že je slavná dýdžejka neustála a dnes přiznává, že nechápe, jak to její současný přítel zvládl.

Snaží se žít svůj vlastní život, ovšem její minulost jí to nedovílí. Dodnes řada lidí nechápe, jak mohla opustit Jiřího, který trpěl rakovinou, a začít nový život po boku jiného muže. "Musela jsem tomu čelit. Myslela jsem si, že jsem silnější, že věci ustojím. Že útoky od lidí, kteří vědí úplně houby, si k srdci brát nebudu. Ale ano, bolelo mě to, trápilo mě to,“ přiznala webu Super.cz.

„Nebyla jsem dostatečně silná, abych věci ustála tak, jak jsem měla. Spousta lidí mi křivdila a mě to hrozně bolelo," svěřila se dýdžejka, která se stala terčem kritiky i poté, co odletěla se svým přítelem Petrem Plačkem do Thajska, kde měla vystoupení.

Po celou dobu to byl právě její partner, který jí byl velkou oporou a obdivuje ho, jak to vše zvládl. "Nechápu, že to vůbec ustál. Když jsme se potkali, byly útoky z Jirkovy strany, pak se to otočilo, já na tom byla špatně a on mi byl stále oporou," svěřila se podle Super.cz.

 Andrea Pomeje na focení jako sexy ďábel! Je taková i ve skutečnosti?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
xcarodejka
27. 4. 2019 • 17:44

Někdo žije ve lži a přetvářce stále, takže se mu to tak zdá už i normální.

domino22
27. 4. 2019 • 16:05

přesně tak, Andreo..... nikdo na ty vaše kecy a vaše svalovce není zvědavý. Odtáhněte někam do prde.. Thajska a už tam zůstaňte. V nemoci se člověk neopouští a žádné kecy vás neobhájí...

Zombie_1
27. 4. 2019 • 15:34

Ona se ještě neodstěhovala? To jí chybí peníze na letenku, že zase plká v blesku? A takový byl klid. Mele pořád jedno a to samé. Stále je za chudinku a velkou oběť. Andreo, dobal ty kufry, zabal toho vymaštěnce, jeď na konec světa a už se nevracej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.