Jiří Pomeje (†54) by plakal: Proč mu tohle udělali?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jiří Pomeje (†54) by plakal: Proč mu tohle udělali?!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Foto: K. Kopáč, D. Malík archiv Blesk)

Ti dva měli spolu společného více, než se na první pohled zdálo. Oba pocházeli z Jižních Čech, měli slabost pro alkohol a antidepresiva. Zároveň se shodovali, že nejkrásnější město na světě je Český Krumlov,  kde si prý podle Blesku.cz přáli „zemřít“.

Petr Muk nakonec odešel na věčnost v Praze, ale v Českém Krumlově, kde se narodil, ho pohřbili. Jenže Jiřímu Pomeje tohle poslední přání rodina nesplní. Podle informací Blesku budou jeho ostatky uloženy v Českých Budějovicích, kde se narodil a kde žijí jeho rodiče.

Říkal to i Ivetě
Že chce ležet po boku zpěváka Petra Muka Pomeje netajil ani před druhou manželkou Ivetou: „Kdykoliv jedem s Ivetou za našima do Českých Budějovic nebo někam tamtím směrem na jih, vždycky se stavíme za Petrem,“ říkáva podle Blesku a prohlašoval: „„Tam bych chtěl jednou být, až to tady na tom světě zabalím. Je to nejen nejkrásnější město na světě, ale i hřbitov. Je tam klid, zpívají ptáci a slyšíte šumět i tu Vltavu,“ rozněžňoval se nad místem posledního odpočinku.

Po smrti Petra Muka pak překvapivě přiznával: „Závidím mu to místo na hřbitově, chtěl bych tam mít taky takový bydliště, snad tam nebude za pár let už úplně plno,“ vtipkoval tenkrát. Sotva ho nejspíš napadlo, že zpěváka o mnoho let nakonec nepřežije.

Jiří Pomeje promluvil o svém alkoholismu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.