Vdova po Jiřím Pomeje Andrea: S dcerou opouští domov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po Jiřím Pomeje Andrea: S dcerou opouští domov!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (FTV Prima)

Andrea Pomeje (31), vdova po nedávno zesnulém herci a dabérovi Jiřím Pomeje (†54), je již více než rok šťastná po boku partnera Petra Plačky (38). Nyní se dýdžejka rozhodla jejich vztah posunout a zároveň přetrhat poslední pouto s Jiřím.

Dýdžejka se už před časem nechala slyšet, že od seznámení s Plačkem, který si nechává říkat Pedritko, spolu tráví každý den. Má to však jeden háček. Aby se hrdličky viděli, musí její partner dojíždět do Prahy z Poděbrad, kde pracuje.

Proto se Andrea rozhodla, že je čas na zásadní změnu v jejím životě – nadobro opustit byt, kde žila po boku Jiřího. Dle webu eXtra.cz manželé i s dcerou Aničkou obývali prostorný mezonetový byt na pražském Břevnově. Právě zde Jiří bydlel, když se dozvěděl, že na něj poprvé udeřila rakovina. Zde s ní bojoval. A zde se také dozvěděl, že s ním Andrea již nechce žít.

„Původně jsem se odtud měla stěhovat až za nějaký ten čas, nakonec to ale vyšlo tak, že už v prosinci budeme bydlet v novém. S majitelem bytu jsem domluvená. Jdeme zkrátka k Petrovi, budeme bydlet ve stejné vesnici jako jeho rodiče a ráno to aspoň nebude mít daleko do práce. A dceři určitě venkov jenom prospěje,“ řekla eXtra.cz Pomeje.

„Jen mám strach, jak všechno zvládneme. Dům, který si Petr staví, je maličký, ale je na něm přece jenom spousta práce. Různé omítky, práce vevnitř, podlahy, nevím, co všechno ještě. Hodně se toho musí stihnout do konce října, aby vše zvládlo do prosince vyschnout a mohli jsme se nastěhovat,“ řekla Pomeje dle webu s dovětkem, že se na novou životní kapitolu těší.

„Ale už se moc těším. Bude to nová životní etapa, navíc s mužem, s kterým si dokážu představit celou svou budoucnost,“ dodala dýdžjka, který po boku Plačka vypadá opravdu šťastně, a ke všemu si její svalovec skvěle rozumí s dcerou Aničkou.

Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.