Vážně nemocný Václav Postránecký (75): Zcela nečekané rozhodnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážně nemocný Václav Postránecký (75): Zcela nečekané rozhodnutí!

Václav Postránecký
Václav Postránecký (Marek Pátek, Pavel Machan)

Po boji s vážnou nemocí, kvůli které musel Václav Postránecký (75) podstoupit operaci dutiny břišní, následně chemoterapie a zhubl přes deset kilogramů, to vypadá, že se jeho zdravotní stav zlepšuje. Dokonce uvažuje, že se zase objeví na filmovém plátně.

Jeden z nejlepších českých herců před časem vystrašil své fanoušky, když musel zrušit všechny pracovní závazky a ukončit působení v seriálu Krejzovi. Odmítal rozhovory, jelikož nepatří mezi herce, kteří o svém zdravotním stavu mluví. Koncem ledna byl Postránecký propuštěn z nemocnice, a jak se zdá, blýská se na lepší časy.

Přestože on sám zatím nic nepotvrdil, jeho dlouholetý přítel, filmový producent Tomáš Vican se pro týdeník Sedmička podřekl, že by se měl objevit v nové 3Bobule. Tedy ve volném pokračování dvou velmi úspěšných komedií z prostředí jihomoravských vinic. „Myšlenka natočit je ve mně uzrála už před dvěma lety, kdy se mě na besedách lidí často ptali, kdy bude další pokračování. Původně jsem chtěl točit dřív, ale bez Václava jsem si roli svérázného vinaře Michalici, jehož mottem je, že ve vodě je spousta havěti, ve víně žádná, neuměl představit,“ přiznal Vican. „Pochopitelně všichni doufáme, že do té doby bude už fit a uleví se mu ve všem, co se dá.“

Vican by momentálně měl s Postráneckým vést jednání o jeho návratu. Pokud všechno klapne, mělo by se začít natáčet symbolicky o vinobraní. Premiéra filmu je plánovaná na příští rok v březnu.

 Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových už dnes! Jak se rozloučil?

Video se připravuje ...

Václav Postránecký zemřel 



Přečtěte si
janakveton
31. 3. 2019 • 09:38

No dyť jo. A nemyslete si, že to neví!

ivoadler
30. 3. 2019 • 19:09

Mně to připadá, že si odskočil z hrobníkovi lopaty.

illenne
30. 3. 2019 • 16:34

Asi dostatečně nechápu nejen pana Postráneckého, ale i další z jeho branže . Nemocní, ale musí natáčet a hrát , to jim ještě nedošlo, že by se měli šetřit a užívat si klidu a pohody. Nejspíše nemají nikdy dost, i když jejich honoráře mnohdy za den představují měsíční příjem jiných. A protože jsou velmi dobře placeni, tak se prostě vzdát nechtějí .

Inka
30. 3. 2019 • 16:26

...proč si u nás každý komediant myslí, že je nenahraditelný ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.