Náhlý manévr s nemocným Postráneckým: ODVEZLI HO Z NEMOCNICE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Náhlý manévr s nemocným Postráneckým: ODVEZLI HO Z NEMOCNICE!

Václav Postránecký
Václav Postránecký  (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, FTV Prima, ara)

Dál statečně bojuje se zákeřnou nemocí. Václav Postránecký (75) si ale netroufá odhadovat svůj zdravotní stav. Když se mu deník Aha! dovolal, měl radost, že je doma. 

„Právě mě syn přivezl z nemocnice. Jak se mi daří nebo nedaří, vám ale zatím nemohu říct, to se teprve uvidí,“ prohlásil herec. Hlas měl sice trochu udýchaný, byl ale velmi vstřícný a dokonce i sdílný.



Marná snaha

Doma teď prý bude s napětím sledovat svého kolegu Oldřicha Navrátila (66), který Postráneckého na jeho doporučení nahradil v seriálu Krejzovi. „Hledat můj odlitek by byla marná snaha. Právě proto jsem vybral Oldu. Je to zaprvé výtečný herec, kterého si vážím, ale především je úplně jiný než já. A o to šlo. Nikdo nemůže srovnávat. A proto jsem také přesvědčen, že tu mou roli Krejzy zvládne skvěle,“ vysvětlil herecký bard.

Bojuje jako lev
Hvězda komedie století S tebou mě baví svět není žádná padavka a se zákeřnou nemocí, kvůli které Postránecký musel podstoupit i operaci dutiny břišní, bojuje jak lev. V době, kdy podstupoval chemoterapie, dokonce začal natáčet seriál Krejzovi. Chtěl dostát svému slovu. A to je vskutku výjimečný přístup. „Na roli jsem kývl, aniž bych věděl, že jsem nemocný. Že mi něco je, jsem se dozvěděl až někdy v dubnu,“ zavzpomínal herec.

Je čas přestat...
Postránecký není zvyklý odněkud jen tak utíkat a rychle pálit mosty. Vedení televize Prima a celému štábu dopředu řekl, že pokud mu to zdraví dovolí, točit bude, a když už ucítí, že to nejde, řekne to narovinu. „Pan Krejza si nezaslouží, aby mou nemocí trpěl. Stejně tak si to nezaslouží diváci,“ zdůraznil herec, který je prý divákům moc vděčný za nenahraditelnou podporu. „Hodně dlouho mi natáčení seriálu dodávalo sílu a energii. Najednou jsem ale pocítil, že je čas přestat. A co se mnou bude dál, se uvidí...“

Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových už dnes! Jak se rozloučil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.