Napuchlá Hrachovcová: Kdo ji tak zřídil?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Napuchlá Hrachovcová: Kdo ji tak zřídil?!

Kaira měla několik hodin vatové tampony v puse. Herečka nemohla po zásahu maskérů pořádně mluvit.
Kaira měla několik hodin vatové tampony v puse. Herečka nemohla po zásahu maskérů pořádně mluvit. (Foto FTV Prima)

Nateklé tváře, rudý obličej! Tak dopadla Kateřina Kaira Hrachovcová (44) v seriálu Krejzovi. Ve scénáři jí zřídily obličej vosy, před kamerou maskéři. Výsledek? Strašný pohled!

„Nalíčená jsem byla hodně a pusu jsem měla pěkně vycpanou, aby to bylo autentické a vypadalo to jako zranění. Zkoušela jsem všechny možnosti a nakonec vyhrály vatové tampony – a že jsem jich tam měla! Vypadala jsem, jako když jdu od zubaře,“ popsala představitelka paničky Marty Flanderkové, jak v maskérně docílili oteklých tváří ve scéně nevydařeného třídního srazu. „Holky, které se mnou hrály, byly odbourané, to přiznávám,“ dodala herečka se smíchem.

Ještě víc se ale bavil představitel Fera Čumpelíka Michal Suchánek (53), který vosy podle scénáře na zahradě Krejzových likvidoval. „Nejvíc si užil scény, kdy stříkal hasicím přístrojem a padal ze žebříku,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z natáčení seriálu, který poběží dnes večer ve 20.15 na Primě.

Postránecký končí! Kvůli zdravotním problémům

Uzdravení na prvním místě! Na to jediné teď myslí Václav Postránecký (75), který bojuje s onkologickým onemocněním. Proto také oznámil svůj konec v seriálu Krejzovi.

„Václav Postránecký se dokázal práci věnovat do poslední chvíle. Teď nastal čas, kdy se ale musí především postarat o sebe a svoji rekonvalescenci. Zkrátka si nemoc vybrala svou daň,“ odůvodnila hercova manažerka Michaela Flenerová.

„Jsme velmi rádi, že se pan Václav Postránecký zhostil role hlavy rodiny v seriálu Krejzovi a za dva a půl roku se stal také oblíbeným a uznávaným moderátorem pořadu Receptář prima nápadů. Se vším respektem a pochopením jsme přijali jeho rozhodnutí již dále nepokračovat v natáčení ani jednoho z pořadů, aby se mohl plně věnovat léčbě a nasadit veškeré své síly do boje s nemocí,“ okomentoval hercův odchod generální ředitel FTV Prima Marek Singer. Všichni doufají, že se brzy uzdraví a vrátí se do televize.

 Kaira Hrachovcová po rozchodu s manželem: Zažívám obrovské štěstí! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.