Hvězda StarDance Tomicová: Uštvaná před finále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda StarDance Tomicová: Uštvaná před finále

Během soutěže Pavla bojovala
Během soutěže Pavla bojovala (Foto ČT, Instagram.com, ara)

Pekelné tempo ve znamení čardáše. Tak se před sobotním finále StarDance otáčí Pavla Tomicová (56). V pondělí stála před kamerou seriálu Krejzovi dlouhých třináct hodin, od úterka trénuje taneční choreografie po nocích.

Aby se představitelka seriálové sestřičky Zdeničky z veteriny mohla co nejvíce věnovat přípravám na velké finále taneční soutěže, musela stihnout natočit všechny naplánované scény za jeden den!



Má velkou podporu
„V pondělí měla do ateliéru nástup v 6:15 a natáčela až do 19:00. Dohromady natočila třináct obrazů, což je zhruba třicet stránek textu,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu primáckého seriálu.
„I když točí celý den, stále byla v dobré náladě, a dokonce vtipkovala,“ dodal zdroj z hereččina okolí s tím, že i proto má Pavla ve štábu obrovskou podporu v podobě držených palců i zasílaných SMS v rámci hlasování StarDance.



Peklo na parketu

Po náročném pondělí přišlo ale ještě horší úterý. „Nejvíce mě těší pokrok, jaký nikdo za tak krátkou dobu StarDance neudělal. Jak si vzpomenu na srpen, kdy se natáčela znělka a Pavla nemohla vyjít schody, zapnout si boty, udělat rychlý pohyb... A teď, 22:10 jde svižným krokem na sál, bude trénovat zhruba dvě až tři hodiny. Nejde ji nemít rád,“ vysekl poklonu herečce její taneční partner Marek Dědík (35) po nočním tréninku.
A na něm ji jako vždy vůbec nešetřil. „Opravdu, když trénujeme, tak je to na dvě stě procent! Je vidět zájem z její strany, že se to opravdu chce naučit, že tomu věnuje čas,“ dodal Dědík.



Nepolíbená tancem
Tomicová k němu přišla v létě na první tréninky absolutně nepolíbená tancem. „Do tanečních jsem nechodila a bylo mi to tenkrát líto. Ani na divadle jsem také nikdy moc netančila. Ale myslela jsem, že umím valčík, tak jsem ho Marečkovi předvedla a on mi řekl, že to rozhodně valčík nebyl,“ přiznala herečka, které se před pár měsíci ani nesnilo, že by se mohla protancovat až do finále! Jestli dokáže se svým neskutečným nasazením zvítězit, to se dozvíme už v sobotu večer.

Dostává nejen hlasy
Pavle drží palce a posílají SMS do hlasování nejen přátelé a členové štábu seriálu Krejzovi, ale také stovky malých i velkých diváků. „Děkuji za všechny obrázky a dárečky, které mi posíláte,“ svěřila se herečka na jednom z videí na sociální síti.

Smích jako všelék
Herečka, která nebyla zvyklá na pohyb, dlouhé měsíce trpěla bolestmi celého těla. Když jí bylo na tréninku nejhůř, našla si ale uvolnění. „Smích je pro nás určitou formou relaxace. Když jsme na dně, tak nás vždy uvolní. Jsem moc ráda, že Marek má smysl pro humor. To je pro mě strašně důležité,“ prozradila Tomicová.

Drsné začátky
„My jsme se opravdu učili vše úplně od začátku. Pavla nebyla moc zvyklá chodit na podpatku, a taneční boty ho mají vždy. Naše první lekce byly o učení stát na tanečních botách a chodit dopředu, dozadu, doprava, doleva. Zatímco ostatní mají už dvě choreografie, my začínáme s první,“ prozradil na Tomicovou v létě Dědík.

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.