Tomicová ve StarDance může být v klidu: Dnes nevypadne, i kdyby upadla! Jak to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tomicová ve StarDance může být v klidu: Dnes nevypadne, i kdyby upadla! Jak to?

Díky tanečnímu pohybu se jí zpevňuje tělo.
Díky tanečnímu pohybu se jí zpevňuje tělo. (Foto – ČT, Showpix.cz, ara)

Nebude si muset dělat hlavu, jestli jí Marek Dědík (35) udrží při zvedačce. I kdyby ne, dnes večer Pavla Tomicová (56) určitě nevypadne. Vyřazovat se ve StarDance nebude, naopak jeden tanečník ke každému páru přibude!

Ne že by na parketu vypukla anarchie, ale tahle sobota bude zasvěcená charitě - centru Paraple. Tomicová a spol. tak nebudou muset ani ohýbat kolena při rumbě, ani se točit ve víru valčíku. Každá dvojice si mohla vybrat libovolný styl, který na parketu předvede s vozíčkářem. Jiný byl i způsob výběru hudby – ta jim jako vždycky nebyla přidělena, ale vybral si ji sám vozíčkář. Odpadne i adrenalin u závěrečného vyřazování – všichni ze zbylé pětky postoupí do dalšího kola. V porotě usedne také patron centra Paraple Zdeněk Svěrák (82).

 Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
janakveton
25. 11. 2018 • 14:16

No jo, když nám skončila Tvář na Nově, tak jsem se hodlala na tu estrádu s umělým šarmem a lacinými noblesy podívat, ale byl to tedy pořádný "vopruz" a nuda. Hned jsme to přepli na Prima Max na sice známý, ale skvělý americký film s Jackem Nicholsonem "Lepší už to nebude". To když jsme viděli, že to s tím StarDance v sobotu už skutečně lepší nebude!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.