Dědík od Tomicové o požáru auta: Jeho podezření potvrdila policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dědík od Tomicové o požáru auta: Jeho podezření potvrdila policie!

Dědík a jeho snoubenka Tereza a syn Bertram.
Dědík a jeho snoubenka Tereza a syn Bertram. (Foto Aha! - Herminapress.cz)

Místo toho, aby se soustředil na taneční výkony v soutěži StarDance, musel řešit velmi nepříjemnou skutečnost. Někdo totiž slavnému tanečníkovi podpálil jeho nedávno pořízené BMW. Ve voze se dokonce našly ohořelé hračky jeho ročního syna. Kdo takovou hrůzu spáchal?

Jen krátce před sobotním přímým přenosem soutěže StarDance, zjistil partner Pavly Tomicové Marek Dědík, že mu někdo v pražském Braníku zapálil jeho nedávno pořízený luxusní vůz. Dle Expres.cz byl vůz ještě v dopoledních hodinách obehnán policejní páskou a ve vzduchu byl cítit zápach ze spáleniny. Večer už bylo dle redakce Blesku BMW pryč, Dědík ho nejspíš nechal odtáhnout.

Je to »totálka«

„Jedná se o mé auto, ale protože je celá záležitost v šetření policie, tak se k tomu nechci vyjadřovat… Rozhodně se nejednalo o technický problém, ale víc po mě vědět nechtějte. Auto už je neopravitelné, jak se říká totálka,“ vyjádřil se tanečník.

Policie má jasno

Událost se odehrála už 27. 11. ve 22:00 hodin. Zapálen byl v tu dobu vůz BMW X5 i kontejner o ulici výše. „Předběžně byla vyloučena technická závada, jedná se pravděpodobně o úmysl,“ řekl Blesku policista Jan Daněk. Pachateli hrozí až tři roky za mřížemi.

 Tanečník Marek Dědík prozradil, koho trénuje na StarDance! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.