Hvězdy StarDance Pavla Tomicová a spol.: SEBRALI JIM PENÍZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdy StarDance Pavla Tomicová a spol.: SEBRALI JIM PENÍZE!

StarDance
StarDance (instagram.com)

Zhubnout, přestat kouřit a naučit se konečně tančit. To jsou důvody, kterými Pavla Tomicová (56) a další nejčastěji vysvětlují svoji účast ve StarDance. Jen jakoby na okraj a polohlasně se někteří ze soutěžících zmíní i o tom, že tučný honorář se také hodí. Jak ale zjistili už při podpisu smlouvy, ty současné honoráře nejsou ani zdaleka tak tučné jako ty v minulých ročnících populární soutěže. Oproti svým předchůdcům si letošní soutěžící prostě finančně pohoršili.

V roce 2016 byla ČT štědrá. Vyplácela účinkujícím na parketu 50 tisíc korun za jeden soutěžní přenos. Podle informací Nedělního Aha! ale současným hvězdám posílá televize za jeden odtancovaný díl na účet o 10 tisíc méně. A to už se v celkovém balíku projeví. Kdo vypadne jako první, ostrouhal. V sázce tak není jenom pošlapané ego, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale i desítky tisíc korun. 

Peníze za smlouvu

Stejně jako v minulých ročnících je pravděpodobné, že nějaké honoráře inkasovali tancechtiví umělci už při podpisu smlouvy. „Jenom za ni celebritám vyplatili na sedmdesát tisíc korun,“ tvrdil zdroj z realizačního týmu StarDance webu Expres.cz. „To se dá brát jako záloha za trénink, který je jinak bezplatný. Pak už se platí za jednotlivé živé přenosy,“ dodal člověk, který nechtěl být jmenován. V každém případě před sebou soutěžící mají ještě dalších devět večerů. Král tanečního parketu, kterého vyhlásí 15. prosince, si tak za živé přenosy odnese 400 tisíc. Ale mohl mít půl milionu.

Celý článek najdete v tištěném Aha!

 StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
22. 10. 2018 • 16:13

Je mi jedno, zda jim sebrali peníze, nebo ne. Ale když jsem si dnes přečetla, jak si Pavla Tomicová přála, aby vypadla Monika Bagárová, tak z toho se mi udělalo až nevolno. „V tu chvíli jsem chtěla jít dál a přála si, aby tedy vypadla Monika! Doufala jsem, že diváci budou chtít vidět, jak pokračuje moje hubnutí. A teď uvidíme, jak mě tady dlouho nechají,“ řekla otevřeně Blesku . Byla bych tedy pro změnu ráda zase já, kdyby brzy vypadla Tomicová . Její hubnutí je její věc, a rozhodně to není pro mne důležité. Zhubla nedávno, ale zase nabrala. Opravdu kolegyně Moniky jako hrom.

kathynka
21. 10. 2018 • 12:54

6010 - 40 000,- Kč za jeden večer zábavy a pár dnů co trénují, to si myslím, že mají týdně ažaž. Mnozí pracující na takovou výplatu, ani za měsíc poctivé práce, nedosáhnou...

6010
21. 10. 2018 • 11:00

Holt všude se musí šetřit, je vidět, že krize se blíží.Ale pořád mají dost.To co oni mají za den, má normální člověk pomalu za měsíc poctivé práce.A u nich jde o zábavu, i když se zapotí, to zase jim nelze upřít.

aveneta
21. 10. 2018 • 10:42

Lidé kteří neznají umění tance hlouběji se rozhodují dle sympatií a laickému pohledu na onen tanec....no, Bagárová byla takový průměr v tanci, což tak ohodnotila i porota, ale diváci mají jiná kritéria pro svůj hlas...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.