Tomicová ze StarDance vytřela zrak Gondíkovi: Co mu provedla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomicová ze StarDance vytřela zrak Gondíkovi: Co mu provedla?

Tomicové ohebné tělo vyrazilo všem dech.
Tomicové ohebné tělo vyrazilo všem dech. (Foto Aha! Daniel Černovský, FTV Prima, ČT)

Nejdřív to vypadalo, že je ve StarDance spíš do počtu. Nedokázala se točit dokola a kvůli své váze udělat zvedačku. Pavla Tomicová (56) teď ale všem vytřela zrak! Hubne před očima a teď dokázala to, na co si netroufnul ani Dalibor Gondík (48).  

Pátý taneční večer hvězda Ulice trumfla úplně všechny v sále, když svou smyslnou rumbu zakončila perfektním provazem. „Strašně se mi to líbilo a obdivuju ten provaz. Perfektní,“ vysekl jí poklonu jeden z porotců, Václav Kuneš (43). Pavla se skromně usmívala, ale ten gymnastický kousek byl nevídaný. Kolegům tahle paráda vyrazila dech.


Nejvíc v šoku ale musel být Dalibor Gondík, který byl do té doby všemi považovaný za soutěžícího s nejlepší fyzičkou. Ještě před začátkem StarDance totiž Aha! tvrdil, že některé věci se prostě udělat nedají. A mezi ně řadil i provaz. „Jedna věc je pracovitost a druhá schopnost. Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Provaz už bych neudělal. Jsem takový postarší pes a nezkouším nový kousky,“ řekl Aha!.

„Mám spolužačku Danu Černou, která dělala gymnastiku na škole, to je přes třicet let zpátky. A ona si teď před představením sedla a udělala klidně provaz. Když to tělo umí, tak to nezapomene. Ale jinak to nejde,“ kroutil hlavou. Jeho teorii mu teď Pavla Tomicová ale rozcupovala na kousky – ani nechodila do tanečních a rozhodila nohy úplně ukázkově. Mimochodem – pro znalé věci to nebylo zase až takové překvapení. Pavla v mládí dělala gymnastiku a provaz ukazuje za dvě pětky v restauraci mezi židlemi... Nicméně Daliborovi vytřela parádně zrak.

Podceňovala se
„Marek je chudák, protože se mnou získal i několik hendikepů. A kromě toho jsem taky nejstarší ze všech. Hodně věcí ani nelze dělat. I když můj tanečník je asi jeden z mála, kdo mě aspoň popozvedne,“ shazovala se hvězda Ulice, ještě než vůbec vlezla na parket. „Opravdu se bojím, že budu první člověk, který se pozvrací v přímém přenosu,“ obávala se.

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.