První ostré StarDance je tu! Tomicová, Genzer a spol.: Strach z vyřazení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První ostré StarDance je tu! Tomicová, Genzer a spol.: Strach z vyřazení

Pavla Tomicová.
Pavla Tomicová. (Foto – ČT, Showpix.cz, ara)

Spíš než konkurenty jsou si parťáky. Až na jednu výjimku – první vypadávací kolo! Dalibora Gondíka (48) i Veroniku Arichtevu (32) nejvíc děsí, že dnes večer po měsících tvrdé dřiny na parketu dostanou nejméně hlasů do diváků ČT a jako první si zatancují rozlučkový tanec. A strach má určitě i sázkařská favoritka Pavla Tomicová...

Krvavé puchýře už by nemělo ani smysl počítat. Navíc musí na trénincích potit krev téměř každý den, takže i osobní život musel jít stranou. Taneční parket StarDance je sice všechny pohltil, jenže už dnes večer taky někoho »vyplivne« a a taneční střevíce už si neobuje, alespoň ne v soutěži. Všichni z toho mají upřímnou hrůzu! „Nechtěla bych vypadnout jako první. To by mě mrzelo, protože když už člověk tři měsíce něco dělá…Chtěla bych si zatančit rumbu, ale ta je až v pátém kole,“ přiznává deníku Aha! posmutnělá hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva, která tančí s Michalem Necpálem (30).

Jako první by to nechtěl zabalit ani Dalibor Gondík. „Těším se na sambu a paso doble. To bychom si chtěli strašně zatančit, ale to je až ve čtvrtém kole, které je daleko. Tam se možná nedostaneme. Hlavně nechci vypadnout v prvním kole, hrozně se bojím, že v tom Alici nechám,“ bojí se moderátor o Alici Stodůlkovou (31). Vzdát to nehodlá ani Monika Bagárová (24) s Robinem Ondráčkem (26). „Strašně jsem se chtěla naučit tancovat. Chci se dostat co nejdál, protože mě to baví,“ tvrdí zpěvačka. A tanečníci jim dávají za pravdu. „Samozřejmě by mě mrzelo, kdybychom vypadli hned na začátku,“ netají se Kateřina Krakowková (25), partnerka Adama Mišíka (21). Kdo jako první půjde z kola ven, uvidíte už dnes od 20 hodin na ČT1.

Z Písařovicové si dělají šoufky
Všichni mají nahnáno, že vypadnou jako první. Vůbec největší hrůzu z toho má ale moderátorka Daniela Písařovicová (39), která po prvním neoficiálním bodování skončila s Michalem Mládkem (33) na předposledním místě. „Samozřejmě si kolegové z Událostí dělají legraci ve smyslu, že vypadnu jako první. To už tam jede asi tři měsíce!“ přiznává půvabná brunetka. „Mám pocit, že mé dlouhé nohy jsou velkým handicapem. Takové nohy prostě nerozhýbete během tak krátké doby,“ řekla pro server extra. cz Písařovicová.

FAVORITÉ NA VÍTĚZE PODLE SÁZKAŘŮ

Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.