Krásná Bagárová má ještě krásnější sestru: Copak je to za Italky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krásná Bagárová má ještě krásnější sestru: Copak je to za Italky?

V klipu jsou jako dvojčata.
V klipu jsou jako dvojčata. (Foto Instagram.com)

Roste jí konkurence! Přestože je sestra Moniky Bagárové (24) o sedm let mladší, vypadají jako dvojčata. Sedmnáct byste krásné Natálii rozhodně nehádali. Děvčata jsou si nejen podobná vzhledově, ale také po hlasové stránce.

Na svátek všech zamilovaných Monika vypustila do světa nový duet Sestra, který nazpívala právě s ní. „Právě teď vychází náš společný song s mou sestřičkou, který pro nás sama složila a který jsme společně otextovaly. Je krásné mít pevné rodinné vztahy, je krásné mít tak blízko u sebe spřízněnou duši a stát při sobě v dobrém i zlém,“ vyznala Monika city, které chová k mladší sestřičce.


Spolu dokonce natočily i klip, ve kterém vypadají jako Italky. Sestry Bagárovy v něm poodhalily i něco ze svého soukromí a ukázaly domácí video z dětství. Záběry jasně dokazují, jak silné pouto mezi nimi je a že roztomilé byly už odmala.

Bagárová o šatech na ples a novém sexy klipu:



Přečtěte si
Irena1958
17. 2. 2019 • 01:42

Od kdy jsou cigošky Italky? Já myslela, že je to Bendik a ona to je její ségra. Tyhle typy tak rychle stárnou, hezký jsou jenom do 25. Takže fofrem pod čepec, Mončo.

vemenozmojistary
16. 2. 2019 • 07:13

Proč ty cikny ceněj ty zuby 😬? Myslej si ze jsou krasavice 🤣🤣🤣Fuj, na blití z tohohle jako 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.