Polonahá Monika Bagárová: Sváděla 10 dělníků na stavbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Polonahá Monika Bagárová: Sváděla 10 dělníků na stavbě!

Monika si plní své cestovatelské sny.
Monika si plní své cestovatelské sny. (Foto Instagram)

Takhle sexy se Monika Bagárová (24) dlouho nepředvedla! V Thajsku, kam si vyrazila bez svého zápasníka Makhmuda Muradova (28), odhodila u bazénu svršky a způsobila tím pořádné pozdvižení. Místní dělníci, makající na vedlejší stavbě, všeho nechali a mohli na české krásce oči nechat!

Monika se neobnažovala jen tak. Svrchní díl plavek si sundala kvůli natáčení videoklipu ke songu Viva la Vida, který nazpívala s Janem Bendigem (25).

Klip s poselstvím

„Honza a Monika chtějí v tomhle klipu, který se natáčel v Thajsku, inspirovat mladé lidi hlavně z romské komunity, že můžou dosáhnout všeho, čeho chtějí. Jen musí na sobě pracovat,“ řekl deníku Aha! producent klipu Lukáš Rejmon (33).

Zastavila stavbu

„Scéna, kterou Monika natáčela nahoře bez, se odehrává v domě, vedle kterého se stavěl další dům. V tu dobu na něm pracovala parta asi deseti thajských dělníků. Jakmile uviděli Moniku, tak jejich práce ustala a chtěli se dívat,“ prozradil Lukáš. „Proto je musela produkce pozvat na menší občerstvení mimo stavbu, aby Monika mohla v klidu scénu natočit a nikdo ji nešmíroval,“ dodal Rejmon se smíchem.

Chybí jí láska

Monika po celou dobu pobytu v Thajsku myslela na svého zápasníka MMA Makhmuda. „Moc mi chyběl. Volali jsme si několikrát denně,“ svěřila se zamilovaná zpěvačka, jejíž klip je od včerejška k vidění na internetu.

 Monika Bagárová poprvé se svou mlátičkou na plese! A v šatech za 170 tisíc korun

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.