Zoufalá Bagarová: Rodina má obavy o zpěvačky zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zoufalá Bagarová: Rodina má obavy o zpěvačky zdraví!

Monika Bagárová
Monika Bagárová (Benedikt Renč)

Monika Bagárová (25) patří jednoznačně mezi zpěvačky, které dokážou veřejnost zaujmout nejen svým hlasem, ale také krásnou postavou a vzhledem. Účastnice SuperStar 2009, která momentálně randí s bojovníkem Makhmudem Muradovem (28), díky zamilovanosti shodila nějaké to kilo, což dělá vrásky její rodině.

Při podívání se na zpěvačky perfektní křivky si mnozí musí říkat, že Bagárová dře ve fitku a hlídá si stravu, ale opak je pravdou. Přestože její partner je v posilovně jako doma, ona cvičení nepropadla. „Nejsem typ, co by se dřel v posilovně. Naopak, to nesnáším,” přiznala Bagárová webu iDnes.cz, které se podařilo v poslední době zhubnout náhle. Vůbec by jí nevadilo, kdyby trochu přibrala.

„Velikost mám XS - S. Někdo říká, že mi to strašně sluší. Rodina si myslí, že jsem nemocná, prý bych měla okamžitě začít jíst. Proto by si mě nejraději vzali domů,“ řekla zpěvačka a dodala, že maminka ji chce vykrmit polévkou.

„Nedaří se mi přibrat, ale i tak se cítím moc dobře. Vejdu se do všech riflí. Nic mě neotravuje, takže jsem spokojená,“ uvedla s tím, že cvičení dala šanci i se svým partnerem, bohužel to ale nedopadlo tak, jak si představovala. „Když jsme byli poprvé v posilovně, tak jsme se samozřejmě pohádali. Řekla jsem, že s ním cvičit prostě nebudu. Má jiné tempo,“ svěřila se zpěvačka.

 

 Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
5. 10. 2019 • 20:22

emannuel - výstižnost tvých řádků mě pobavila

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.