Těhotná Bagárová: Nebezpečný hazard se zdravím?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Bagárová: Nebezpečný hazard se zdravím?!

Monika Bagárová
Monika Bagárová (TV Nova)

S přítelem Makhmudem Muradovem (30) čeká své první miminko a měla by se šetřit! Místo toho zpěvačka Monika Bagárová (25), která je v šestém měsíci těhotenství, naplno pracuje. Nehazarduje tak se svým zdravím?

Monika má díky právě probíhající plesové sezoně nasmlouvánu řadu koncertů. A tak skoro každý víkend jezdí od Aše až po Beskydy zpívat. Do toho vzala post porotkyně v právě vysílaném ročníku SuperStar. „Vím, že je toho teď hodně, ale dávám na sebe pozor! Kdyby nastala nějaká komplikace v těhotenství, miminko bude mít samozřejmě přednost,“ řekla magazínu Aha! TV Bagárová po koncertu na plese v brněnském hotelu International. „Jedinou komplikací je teď pro mě oblečení. Už se skoro nevejdu do žádných šatů,“ smála se.

O tom, že je workoholička, svědčí také její slova, že by se brzy po porodu ráda vrátila do práce. Samozřejmě se chci vrátit k hudbě, chci začít koncertovat, nechci, aby to bylo extrémně dlouho! A myslím si, že mám kolem sebe skvělé lidi, rodinu, přítele, kteří budou moct cestovat na akce a kteří miminko pohlídají,“ dodala sexy zpěvačka.

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
28. 2. 2020 • 21:48

ma koronavir, vyhnete se ji obloukem , nebo jste mrtvi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.