Zoufalá Bagárová o rodinném prokletí: Nedalo se s tím bojovat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zoufalá Bagárová o rodinném prokletí: Nedalo se s tím bojovat…

Monika Bagárová
Monika Bagárová (Slavica s.r.o)

Zpěvačka Monika Bagárová (24) se stala ambasadorskou projektu, který pomáhá onkologicky nemocným ženám. Účastnici první Česko Slovenské SuperStar je projekt velmi blízký, rakovina jí totiž připravila o některé členy rodiny.

Sympatická zpěvačka se rozhodla zapojit do projektu, který vyrábí ženám po ztrátě vlasů následkem vážného onemocnění paruky. Sama Bagárová si je dobře vědoma, jak jsou vlasy pro ženu důležité. „Já sama nemám paruku, ale je pravda, že mám prodloužené a zhuštěné vlasy. Jako žena chápu, jaký je pocit nemít vlasy a toužit po nich. Vlasy ženě dodávají sebevědomí,” řekla Bagárová webu Super.cz.

Zpěvačka také přiznala, že s rakovinou se potýká i v rodině. „U nás v rodině pár lidí odešlo, protože rakovinu mělo. Nedalo se s tím bojovat. Máme i další, kteří touto nemocí trpí. Možná právě proto mám s tímto projektem větší soucit,” svěřila se.

Přestože s nemocí mají v rodině zkušenosti, sama zpěvačka na vyšetření zatím nebyla. „I když to vidím na vlastní oči, tak jsem v prevenci velmi nedůsledná. Pomáhám a starám se o všechny okolo, ale na sebe kašlu a nechám to dojít daleko,“ řekla zpěvačka a dodala, že se polepší.

 Na video s Monikou Bagárovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
delphina
25. 12. 2019 • 13:42

Gratulace! Jen nevím čím to je ,ale obě příjmení ve mně vzbuzují nepříjemné pocity

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.