Afterparty StarDance: Genzer a Bagárová rozjeli žhavou líbačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Afterparty StarDance: Genzer a Bagárová rozjeli žhavou líbačku!

Genzer i Bagárová se po StarDance odvázali.
Genzer i Bagárová se po StarDance odvázali. (Foto ara)

Smutek zaháněla polibky! Jako první vypadla z letošní StarDance zpěvačka Monika Bagárová (24). Byla smutná, ale daleko hůř to nesl její tanečník Robin Ondráček (27). A tak mu dávala pusinky na uklidněnou.

„Bylo mi to jasný. Já jsem to tušila celý den, že vypadneme! Nebylo mi dobře. Ale jsem šťastná za to, co jsem mohla prožít, bylo to nádherné období. Držím všem moc palce, jsou šikovní, je to tak obrovská dřina,“ prohlásila zpěvačka. Svého zdrceného tanečníka podporovala, co to jde. „Já si myslím, že určitě budeme tancovat dál. S Monikou mě to moc bavilo a baví. Tak uvidíme,“ řekl Ondráček.

Když pak spolu přejeli z holešovického Výstaviště, odkud se StarDance vysílá, na večírek do centra Prahy, Monika to nevydržela a začala svého zklamaného parťáka přede všemi pusinkovat. Sama je momentálně nezadaná, a kdo ví, zda se do Robina tak trochu nezakoukala...

Kdo je Geňova holka?

Velký otazník stále visí nad identitou nové přítelkyně Richarda Genzera (51). Po rozchodu se snoubenkou Markétou Jiránkovou (42) se totiž už poněkolikáté objevil na veřejnosti s atraktivní blondýnkou. Ta nejprve komikovi držela palce v publiku, pak spolu ruku v ruce dorazili na večírek. A ještě předtím, než zmizeli v baru, se vášnivě líbali na ulici. Geňa ale nechce svůj nový vztah komentovat a na dotazy ke své nové přítelkyni stále nereaguje.

 Bývalá snoubenka Geni ve Varech! Co řekla o jeho nočním tahu s několika ženami? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.