Pavla Tomicová alias boubelatá Simona z Ulice: Šla do plavek kvůli desetitisícům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pavla Tomicová alias boubelatá Simona z Ulice: Šla do plavek kvůli desetitisícům!

Tomicová v reklamě předvedla nejen své křivky, ale také neuvěřitelný smysl pro humor.
Tomicová v reklamě předvedla nejen své křivky, ale také neuvěřitelný smysl pro humor. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Nemá míry 90-60-90, studem ale netrpí. Pavla Tomicová (52) alias boubelatá kadeřnice Simona Pavlicová z Ulice se nechala zlákat hraním v reklamě. A protože šlo o kampaň velkého mobilního operátora, jejíž tváří je Ivan Trojan (50), suma, kterou herečka za odhalení křivek zinkasovala, byla s největší pravděpodobností pětimístná.

Když před čtyřmi roky jako kadeřnice Simona hubla, do plavek se před kamerou nesvlékla. A teď, když už má shozená kila zpět, nestyděla se ukázat v celé kráse. „Popravdě jsem na tom teď zase úplně blbě,“ svěřila se nedávno herečka.
Tehdy Tomicová během tří měsíců zhubla deset kilo.

„Jenže nejsem schopná si pamatovat, že se mám najíst, a tak jsem zase sklouzla do svého jídelního stereotypu, kdy celý den nic nejím a až večer si něco dám,“ zavzpomínala Tomicová na svou nejdelší dietu v životě.
S kily navíc se ale herečka skamarádila. A protože má smysl pro humor, v reklamě, kde hraje manželku tělocvikáře Ivana Trojana, kterou při opalování napadne na koupališti volavka, bez problémů předvedla celulitidu. A jako bonus oblékla dokonce plavky se žabičkami.


Dietolog: Jste odvyživená
„Během té hubnoucí kúry jsem byla u pana dietologa a ten mi kupodivu řekl, že jsem podvyživená, což by mě teda nikdy nenapadlo. Vysvětlil mi, že hrozně špatně žiju a jím, že diety držet nemusím, ale zato se mám nadlábnout,“ vzpomíná Tomicová

10 kilo je bohužel zpět
Před čtyřmi roky na své postavě tvrdě dřela. „Shozených 10 kilo jsem ale nabrala zpět, protože jsem opět sklouzla do svého jídelního stereotypu,“ smutní herečka.






Přečtěte si
avina
27. 8. 2014 • 14:02

Bezva!!!Nudí mě spíše reklamy jiného typu-"aranžované".Tato je přirozená,normální,vtipná...

xsedmikraska
26. 8. 2014 • 13:01

Super herečka, mám ji moc ráda! Má správný smích a její herecký výstup je zajímavý.

fizi
22. 8. 2014 • 17:23

Amplitudo,bože,děvče,Ty se musíš třást touhou po dr....,jen když kolem Tebe nějakej chlap přejde.Není příspěvku,kde by jsi to neventilovala.Asi ,chudinko,nemůžeš nikdy pochopit,že ženská může být při těle a může být pro někoho krásná.Taky,jako Simona může být kámoška,přítelkyně a někdo,kdo jen blbě nekritizuje,ale třeba dovede pomoct,byť jen radou.Simona je bezva,trošku bych ubral z toho smíchu,ale je prostě svá.Mindráky ze sebe budeš mít asi Ty.

mekanik
21. 8. 2014 • 11:24

pardon Pavla

mekanik
21. 8. 2014 • 11:23

simca je super zenska

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.