Zhubnout, přestat kouřit a naučit se konečně tančit. To jsou důvody, kterými Pavla Tomicová (56) a další nejčastěji vysvětlují svoji účast ve StarDance. Jen jakoby na okraj a polohlasně se někteří ze soutěžících zmíní i o tom, že tučný honorář se také hodí. Jak ale zjistili už při podpisu smlouvy, ty současné honoráře nejsou ani zdaleka tak tučné jako ty v minulých ročnících populární soutěže. Oproti svým předchůdcům si letošní soutěžící prostě finančně pohoršili.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Je mi jedno, zda jim sebrali peníze, nebo ne. Ale když jsem si dnes přečetla, jak si Pavla Tomicová přála, aby vypadla Monika Bagárová, tak z toho se mi udělalo až nevolno.
„V tu chvíli jsem chtěla jít dál a přála si, aby tedy vypadla Monika! Doufala jsem, že diváci budou chtít vidět, jak pokračuje moje hubnutí. A teď uvidíme, jak mě tady dlouho nechají,“ řekla otevřeně Blesku .
Byla bych tedy pro změnu ráda zase já, kdyby brzy vypadla Tomicová . Její hubnutí je její věc, a rozhodně to není pro mne důležité. Zhubla nedávno, ale zase nabrala. Opravdu kolegyně Moniky jako hrom.
Holt všude se musí šetřit, je vidět, že krize se blíží.Ale pořád mají dost.To co oni mají za den, má normální člověk pomalu za měsíc poctivé práce.A u nich jde o zábavu, i když se zapotí, to zase jim nelze upřít.
6010 - 40 000,- Kč za jeden večer zábavy a pár dnů co trénují, to si myslím, že mají týdně ažaž. Mnozí pracující na takovou výplatu, ani za měsíc poctivé práce, nedosáhnou...
Lidé kteří neznají umění tance hlouběji se rozhodují dle sympatií a laickému pohledu na onen tanec....no, Bagárová byla takový průměr v tanci, což tak ohodnotila i porota, ale diváci mají jiná kritéria pro svůj hlas...